2022. szeptember 25. vasárnap

International
2022. augusztus 1., hétfő 13:35

2022- évi eredmények: A Mary Kay Inc. beszámolt a cég első félévben kapott díjairól, mérföldkőnek számító eredményeiről és különféle sikereiről (2. rész)
2022. augusztus 1., hétfő 13:34

2022- évi eredmények: A Mary Kay Inc. beszámolt a cég első félévben kapott díjairól, mérföldkőnek számító eredményeiről és különféle sikereiről (1. rész)
2022. július 28., csütörtök 13:26

Az Egon Zehnder Rachael De Renzy Channert nevezte ki a fenntarthatóságért felelős globális vezetőnek
2022. július 26., kedd 14:05

Az Expensify lesz a házigazdája a világ egyetlen, ezúttal Olaszországban újra megrendezésre kerülő számviteli és fintech fesztiváljának, a 2023. évi ExpensiConnak
2022. július 26., kedd 11:43

A NielsenIQ és a Gorillas együttműködési megállapodást írtak alá a gyorskereskedelmi adatgyűjtés és -elemzés kibővítéséről
2022. július 25., hétfő 12:16

A TransPod bemutatta a világ első, 1000 km/h-t meghaladó sebességgel közlekedő, ultragyors szállítóeszközét, a FluxJetet (2. rész)
2022. július 25., hétfő 12:16

A TransPod bemutatta a világ első, 1000 km/h-t meghaladó sebességgel közlekedő, ultragyors szállítóeszközét, a FluxJetet (1. rész)
2022. július 22., péntek 12:49

A NielsenIQ BASES bejelentette a 2022. évi Design Impact díj nyerteseit (2. rész)
2022. július 22., péntek 12:49

A NielsenIQ BASES bejelentette a 2022. évi Design Impact díj nyerteseit (1. rész)
2022. július 22., péntek 10:30

Built to shape tomorrow: The BMW Headquarters celebrates its 50th birthday. Spectacular performance by US vertical dancers BANDALOOP.
Első « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás