2022. szeptember 25. vasárnap

2022. szeptember 22., csütörtök 09:21

Kreisel Electric to expand battery production capacities to over 2 GWh
2022. szeptember 16., péntek 12:07

A Mary Kay az NFTE szervezet harmadik éves globális innovációs versenysorozata keretében kihívást hirdet a világ fiataljai számára az "Élet a víz alatt" elnevezésű 14. fenntartható fejlődési cél elérésének elősegítése érdekében (2. rész)
2022. szeptember 16., péntek 12:07

A Mary Kay az NFTE szervezet harmadik éves globális innovációs versenysorozata keretében kihívást hirdet a világ fiataljai számára az "Élet a víz alatt" elnevezésű 14. fenntartható fejlődési cél elérésének elősegítése érdekében (1. rész)
2022. szeptember 15., csütörtök 12:55

A Canva Create megnyitó rendezvényén a Canva bemutatta a modern kor igényei alapján kifejlesztett, új munkahelyi termékcsaládját (2. rész)
2022. szeptember 15., csütörtök 12:55

A Canva Create megnyitó rendezvényén a Canva bemutatta a modern kor igényei alapján kifejlesztett, új munkahelyi termékcsaládját (1. rész)
2022. szeptember 13., kedd 16:00

Debiopharm Co-leads a 10M USD Series A Round to Accelerate the Development of Genomic Medicines through Artificial Intelligence
2022. szeptember 13., kedd 11:30

A LESSENGERS bemutatja 800G QSFP-DD és 400G QSFP112 optikai adóvevőit
2022. szeptember 13., kedd 09:50

German Chancellor Scholz, WHO Director-General Tedros, international ministers at World Health Summit 2022 - Press accreditation open for the world's leading global health conference
2022. szeptember 12., hétfő 11:52

Financial Times: Leipzig Has One of the 20 Best Business Schools in the World
2022. szeptember 12., hétfő 11:31

A Syntagma Capital kizárólagos tárgyalásokat folytat az Imery papíripari piacot kiszolgáló üzletága jelentős részének 390 millió eurós vállalkozási értéken való megvásárlásáról (2. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...