2022. szeptember 25. vasárnap

International
2022. július 5., kedd 11:02

Saudia Cargo Selects RTS Cargo Suite for Revenue Management (Velocity), Pricing (AcceleRate) and Revenue Planning (Foresight) Solutions
2022. július 1., péntek 14:08

NielsenIQ and GfK to Combine, Creating a Leading Global Provider of Information and Analytics in Consumer and Retail Measurement (part 3)
2022. július 1., péntek 14:07

NielsenIQ and GfK to Combine, Creating a Leading Global Provider of Information and Analytics in Consumer and Retail Measurement (part 2)
2022. július 1., péntek 14:07

NielsenIQ and GfK to Combine, Creating a Leading Global Provider of Information and Analytics in Consumer and Retail Measurement (part 1)
2022. július 1., péntek 13:04

A Quorum Software bejelentette, hogy következő generációs tervezési és gazdasági együttműködésre lépett a Schlumbergerrel
2022. június 30., csütörtök 18:52

Az EIG elindította a chilei megújulóenergia-platformot, a Grupo Cerrot