2021. október 24. vasárnap

A GrECo és a MAI egyesítik erőiket Közép- és Kelet-Európában
Kapcsolódó:
2021. szeptember 16., csütörtök 09:30

COYO and Smarp join forces to form a global Top 5 software provider in the employee communications and engagement space
2021. szeptember 15., szerda 11:34

50 éves a Nissin Cup Noodles
Kapcsolódó:
2021. szeptember 14., kedd 10:30

Eleva Reaches Industrial Production Scale and Prepares for Clinical Development of Factor H
2021. szeptember 14., kedd 09:00

Az ITT Bartek Makowieckit nevezte ki a stratégiai és üzleti fejlesztésért felelős rangidős alelnökké, aki ugyanakkor az összes összeolvadási és felvásárlási kezdeményezést is irányítani fogja
2021. szeptember 10., péntek 15:22

Az ITT kiadta 2021. évi fenntarthatósági jelentését; a cég töretlenül halad előre a környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási prioritások megvalósítása terén (2. rész)
2021. szeptember 10., péntek 15:22

Az ITT kiadta 2021. évi fenntarthatósági jelentését; a cég töretlenül halad előre a környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási prioritások megvalósítása terén (1. rész)
2021. szeptember 10., péntek 10:57

Az AD Ports Group és a CMA CGM Group bejelentették, hogy megállapodást kötöttek 570 millió EAE dirham befektetéséről egy, a Khalifa kikötőben létrehozandó új terminál megépítésébe (2. rész)
2021. szeptember 10., péntek 10:56

Az AD Ports Group és a CMA CGM Group bejelentették, hogy megállapodást kötöttek 570 millió EAE dirham befektetéséről egy, a Khalifa kikötőben létrehozandó új terminál megépítésébe (1. rész)
2021. szeptember 9., csütörtök 12:49

A higiéniai berendezések áramlásszabályozási megoldásainak amerikai egyesült államokbeli szolgáltatója, a Unibloc Pump felvásárolja az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező Flotronic Pumps-ot (2. rész)
Első « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...