2020. december 1. kedd

International
2020. november 13., péntek 18:00

Study shows dramatic rise in antibiotics prescribed to dental patients in England during COVID-19 lockdown earlier this year
2020. november 12., csütörtök 12:58

A Mary Kay továbbra is támogatja a tudományos innovációt és képzést az IMCAS Akadémiával való együttműködés keretében oktatási támogatás nyújtása révén (2. rész)
2020. november 12., csütörtök 12:58

A Mary Kay továbbra is támogatja a tudományos innovációt és képzést az IMCAS Akadémiával való együttműködés keretében oktatási támogatás nyújtása révén (1. rész)
2020. november 12., csütörtök 08:00

The Sanitation and Hygiene Fund to be launched on 17 November
2020. november 11., szerda 15:23

A NuScale Power hírt adott a NuScale Power Module™ kimeneti teljesítményének további 25 százalékkal való növeléséről és újabb erőművi megoldások kidolgozásáról (2. rész)
2020. november 11., szerda 15:23

A NuScale Power hírt adott a NuScale Power Module™ kimeneti teljesítményének további 25 százalékkal való növeléséről és újabb erőművi megoldások kidolgozásáról (1. rész)
2020. november 11., szerda 14:11

A Spotify bejelentette a podcast technológia terén vezetőnek számító Megaphone stratégiai célú felvásárlását (2. rész)
2020. november 11., szerda 14:11

A Spotify bejelentette a podcast technológia terén vezetőnek számító Megaphone stratégiai célú felvásárlását (1. rész)
2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (2. rész)
2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (1. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...