2019. október 15. kedd

International
2019. szeptember 11., szerda 11:52

Az Aptorum Csoport elindította azokat a vizsgálatokat, melyeknek célja, hogy benyújthassa a Staphylococcus aureus (ideértve az MRSA-t is) által okozott fertőzések kezelésére szolgáló, ALS-4 elnevezésű, új kutatási gyógyszerkérelmet (2. rész)
2019. szeptember 11., szerda 11:51

Az Aptorum Csoport elindította azokat a vizsgálatokat, melyeknek célja, hogy benyújthassa a Staphylococcus aureus (ideértve az MRSA-t is) által okozott fertőzések kezelésére szolgáló, ALS-4 elnevezésű, új kutatási gyógyszerkérelmet (1. rész)
2019. szeptember 10., kedd 12:26

Unboxed: BYTON shows First Premium Smart Electric SUV M-Byte
2019. szeptember 10., kedd 11:21

Az Aptorum Csoport bejelentette, hogy egy obezitást célzó mikrobiom gyógyszerjelölt, valamint a neuroblastomát célzó újrapozicionált gyógyszerjelöltek fejlesztésén dolgozik (3. rész)
2019. szeptember 10., kedd 11:19

Az Aptorum Csoport bejelentette, hogy egy obezitást célzó mikrobiom gyógyszerjelölt, valamint a neuroblastomát célzó újrapozicionált gyógyszerjelöltek fejlesztésén dolgozik (2. rész)
2019. szeptember 10., kedd 11:16

Az Aptorum Csoport bejelentette, hogy egy obezitást célzó mikrobiom gyógyszerjelölt, valamint a neuroblastomát célzó újrapozicionált gyógyszerjelöltek fejlesztésén dolgozik (1. rész)
2019. szeptember 10., kedd 09:31

New technology for touchless interaction with interiors (Part 2.)
2019. szeptember 10., kedd 09:31

New technology for touchless interaction with interiors (Part 1.)
2019. szeptember 9., hétfő 15:59

Az ExxonMobil és a Porsche kiterjeszti motorsport-technológiai együttműködését a Formula-E-re (2. rész)
2019. szeptember 9., hétfő 15:58

Az ExxonMobil és a Porsche kiterjeszti motorsport-technológiai együttműködését a Formula-E-re (1. rész)