2022. szeptember 25. vasárnap

2022. június 29., szerda 11:55

Az EIG De La Rey Ventert vette fel a MidOcean Energy vezérigazgatói pozíciójába
2022. június 28., kedd 11:35

A NielsenIQ Retail Lab egységének élére Dawn E. Norvellt nevezte ki globális kiskereskedelmi stratégiája kiterjesztésének felgyorsítása érdekében (2. rész)
2022. június 28., kedd 11:35

A NielsenIQ Retail Lab egységének élére Dawn E. Norvellt nevezte ki globális kiskereskedelmi stratégiája kiterjesztésének felgyorsítása érdekében (1. rész)
2022. június 28., kedd 11:22

stern magazine exclusive: Henry Kissinger argues against a coup against Putin: "It is likely that a peace agreement will have to be made with Putin" - but the West should not "tolerate" a Russian nuclear threat
2022. június 27., hétfő 11:50

A VÉGTELENNÉL IS TÖBB! A VOOPOO új termékei június 29-én lesznek globálisan elérhetők online
2022. június 24., péntek 11:23

A Mary Kay Inc. a Society of Investigative Dermatology (SID) szervezettel közösen oktatási ösztöndíjakat biztosít kutatóknak a bőr egészségének biztosítását célzó kutatások előrevitele érdekében (2. rész)
2022. június 24., péntek 11:23

A Mary Kay Inc. a Society of Investigative Dermatology (SID) szervezettel közösen oktatási ösztöndíjakat biztosít kutatóknak a bőr egészségének biztosítását célzó kutatások előrevitele érdekében (1. rész)
2022. június 24., péntek 11:07

A Mary Kay Inc. a légszennyeződésnek a bőr egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatos új kutatási eredményekről számolt be a Society for Investigative Dermatology konferenciáján (2. rész)
2022. június 24., péntek 11:07

A Mary Kay Inc. a légszennyeződésnek a bőr egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatos új kutatási eredményekről számolt be a Society for Investigative Dermatology konferenciáján (1. rész)
2022. június 24., péntek 10:53

A Catheon Gaming a korábban az Activision Blizzard APAC régióért felelős vezetőjét nevezte ki a cég vezérigazgatójává (2. rész)
Első « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...