2017. december 18. hétfő

International
2011. november 18., péntek 13:50

Nemzetközi találékonysági díjat alapított a Citi és a Financial Times az úttörő városfejlesztési megoldások elismerésére (2. rész)
2011. november 18., péntek 13:49

Nemzetközi találékonysági díjat alapított a Citi és a Financial Times az úttörő városfejlesztési megoldások elismerésére (1. rész)
2011. november 18., péntek 12:18

Audi extends the A1 family – A1 Sportback coming early 2012
2011. november 18., péntek 10:59

A KBR szolgáltatási megbízást (USC II) kapott az Egyesült Államok Hadserege Európai Parancsnokságától (USAREUR)
2011. november 18., péntek 10:54

Új márkakampányt indított az Accenture, hogy magasabb szintre emelje High performance. Delivered. pozícionálását (2. rész)
2011. november 18., péntek 10:53

Új márkakampányt indított az Accenture, hogy magasabb szintre emelje High performance. Delivered. pozícionálását (1. rész)
2011. november 18., péntek 08:00

Ahol a szállóvendégek elvárásai (kevésbé) teljesülnek - a 20 toplistás főváros a vendégek elégedettségének szempontjából
2011. november 17., csütörtök 15:19

A Harvard Egyetem kutatói szerint az UpToDate(R) kórházi alkalmazása közvetlen összefüggésbe hozható a kórházi tartózkodás idejének lerövidülésével és életek megmentésével (2. rész)
2011. november 17., csütörtök 15:19

A Harvard Egyetem kutatói szerint az UpToDate(R) kórházi alkalmazása közvetlen összefüggésbe hozható a kórházi tartózkodás idejének lerövidülésével és életek megmentésével (1. rész)
2011. november 14., hétfő 14:45

World record in fingerprint identification: DERMALOG correctly identifies 129 million fingerprints in one second
Első « 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » Utolsó
Videó / Audió
XI. Napfényes Fesztivál
Albert Flórián TV spot
LEHET, ÉRDEMES ÉS JÓ EGÉSZSÉGESEN ÉLNI! - VIII. Napfényes Fe...