2019. február 16. szombat

International
2019. január 8., kedd 09:35

5G Automotive Association at CES 2019: Highlighting connected mobility through 5G
2018. december 27., csütörtök 11:58

A Henry Schein és a Vets First Choice bejelentették, hogy a tervezett új vállalat neve Covetrus lesz (3. rész)
2018. december 27., csütörtök 11:57

A Henry Schein és a Vets First Choice bejelentették, hogy a tervezett új vállalat neve Covetrus lesz (2. rész)
2018. december 27., csütörtök 11:57

A Henry Schein és a Vets First Choice bejelentették, hogy a tervezett új vállalat neve Covetrus lesz (1. rész)
2018. december 27., csütörtök 11:33

A MORI Building DIGITAL ART MUSEUM és a teamLab Borderless kiállítását Tokióban 1 millió látogató nézte meg 5 hónap alatt. 3 látogatóból egy a tengerentúlról érkezett
2018. december 21., péntek 12:47

Az EDF Renewables és a Shell vegyesvállalatot hozott létre egy New Jersey partvidékén felállítandó nyílt tengeri szélturbina-farm felépítése céljából (3. rész)
2018. december 21., péntek 12:46

Az EDF Renewables és a Shell vegyesvállalatot hozott létre egy New Jersey partvidékén felállítandó nyílt tengeri szélturbina-farm felépítése céljából (2. rész)
2018. december 21., péntek 12:46

Az EDF Renewables és a Shell vegyesvállalatot hozott létre egy New Jersey partvidékén felállítandó nyílt tengeri szélturbina-farm felépítése céljából (1. rész)
2018. december 19., szerda 12:15

Wishlist: What PR professionals want from journalists
2018. december 19., szerda 09:35

Another Record Year for ZEISS
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál