2021. március 7. vasárnap

2021. február 11., csütörtök 12:11

A Schachermayer digitalizálja a szerződéskezelést a Fabasoft segítségével
2021. február 11., csütörtök 12:01

A Pacific Prime felvásárolja az CXA Csoport brókercégeit, melynek eredményeként Szingapúr és Hongkong 3. legnagyobb munkavállalói juttatásokat közvetítő vállalatává válik
2021. február 11., csütörtök 11:53

A Quotient Sciences felvásárolja az Egyesült Királyságban működő, szerződéses fejlesztési és gyártási szolgáltatásokat biztosító szervezetet, az Arcinova-t (2. rész)
2021. február 11., csütörtök 11:52

A Quotient Sciences felvásárolja az Egyesült Királyságban működő, szerződéses fejlesztési és gyártási szolgáltatásokat biztosító szervezetet, az Arcinova-t (1. rész)
2021. február 11., csütörtök 09:11

door2door-Whitepaper proves: ridepooling will individualize public transport and dramatically reduce traffic
2021. február 10., szerda 11:21

A LiveRamp felvásárolja a DataFleets-et következő generációs osztottadat-együttműködési lehetőségeinek bővítése céljából (2. rész)
2021. február 10., szerda 11:21

A LiveRamp felvásárolja a DataFleets-et következő generációs osztottadat-együttműködési lehetőségeinek bővítése céljából (1. rész)
2021. február 10., szerda 11:05

Elon Musk az éghajlatváltozás elleni küzdelem jegyében a szén-dioxid légkörből való kivonását célzó, 100 millió USA dollár összdíjazású XPRIZE versenyt hirdetett (2. rész)
2021. február 10., szerda 11:05

Elon Musk az éghajlatváltozás elleni küzdelem jegyében a szén-dioxid légkörből való kivonását célzó, 100 millió USA dollár összdíjazású XPRIZE versenyt hirdetett (1. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...