2021. szeptember 25. szombat

International
2021. augusztus 12., csütörtök 11:16

Amerikai egyesült államokbeli vezetők egy csoportja levelet írt Biden elnöknek, kérve, hogy vezesse a G-7 csoport országainak a világ népessége többségének az év végére való beoltását célzó erőfeszítéseit
2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (3. rész)
2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (2. rész)
2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (1. rész)
2021. augusztus 11., szerda 11:43

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (3. rész)
2021. augusztus 11., szerda 11:43

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (2. rész)
2021. augusztus 11., szerda 11:42

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (1. rész)
2021. augusztus 10., kedd 15:29

DERMALOG is one of Germany's most innovative SMEs
2021. augusztus 10., kedd 14:09

A Zynga megállapodást kötött a rendkívül sikeres Golf Rival franchise-t létrehozó csapatot foglalkoztató mobiljáték-fejlesztő cég, a StarLark felvásárlásáról (2. rész)
2021. augusztus 10., kedd 14:09

A Zynga megállapodást kötött a rendkívül sikeres Golf Rival franchise-t létrehozó csapatot foglalkoztató mobiljáték-fejlesztő cég, a StarLark felvásárlásáról (1. rész)
Első « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...