2018. december 18. kedd

International
2018. szeptember 7., péntek 12:04

Elkezdődött az iskola! Az 5. évet indítja a Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték, új szereplőkkel, új osztályokkal és izgalmas kalandok sokaságával várva a játékosokat (1. rész)
2018. szeptember 3., hétfő 11:11

World's biggest equine airlift for FEI World Equestrian Games™ Tryon 2018
2018. augusztus 31., péntek 11:33

OnRobot: A legfontosabb robotikai berendezéseket gyártó dán vállalat megvásárolja az egyedi robotikai céget (2. rész)
2018. augusztus 31., péntek 11:33

OnRobot: A legfontosabb robotikai berendezéseket gyártó dán vállalat megvásárolja az egyedi robotikai céget (1. rész)
2018. augusztus 30., csütörtök 14:58

TVT.media: IFA 2018 - The leading global consumer electronics trade fair started in Berlin
2018. augusztus 30., csütörtök 11:01

Új olaj- és gázipari szekciók a cippe2019 szakkiállításon - 1800 globális kiállítót és 117000 látogatót, ideértve több mint 300 vásárlói küldöttséget várnak Pekingbe
2018. augusztus 29., szerda 11:53

A Nestlé és a Starbucks egyezsége alapján a Nestlé örökös globális licencjogot kap a Starbucks gyorsan forgó fogyasztási cikkeinek és élelmiszer-termékeinek forgalmazására (2. rész)
2018. augusztus 29., szerda 11:53

A Nestlé és a Starbucks egyezsége alapján a Nestlé örökös globális licencjogot kap a Starbucks gyorsan forgó fogyasztási cikkeinek és élelmiszer-termékeinek forgalmazására (1. rész)
2018. augusztus 28., kedd 11:01

Heike Rosener-Tyler joins Bauer Media Group as Head of New Business and M&A
2018. augusztus 24., péntek 12:11

A The Hartford megállapodást írt alá az egyedi biztosításokat kínáló globális biztosítótársaság, a Navigators felvásárlásáról (4. rész)
Első « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál