2021. március 7. vasárnap

International
2021. február 17., szerda 13:30

A globális pandémia okozta nehézségek ellenére a Vienna Insurance Group digitális start-up leányvállalata, a Beesafe elvégezte a Guidewire plaformjának használatához szükséges eszközök telepítését (2. rész)
2021. február 17., szerda 13:29

A globális pandémia okozta nehézségek ellenére a Vienna Insurance Group digitális start-up leányvállalata, a Beesafe elvégezte a Guidewire plaformjának használatához szükséges eszközök telepítését (1. rész)
2021. február 17., szerda 13:00

Launch of ESMO Virtual Plenaries Brings Rapid Access to Ground-Breaking Cancer Research
2021. február 17., szerda 12:28

A Spotify igazgatótanácsa új taggal bővült
2021. február 17., szerda 09:00

Quad9 public domain name service moves to Switzerland for maximum internet privacy protection (part 2)
2021. február 17., szerda 09:00

Quad9 public domain name service moves to Switzerland for maximum internet privacy protection (part 1)
2021. február 12., péntek 14:45

A Celltrion antitestfejlesztési platformja segítségével CT-P59-et tartalmazó, célzott neutralizálóantitest-koktéllal való kezelést fejleszt ki a COVID-19 variánsok terjedése elleni védekezés céljára (2. rész)
2021. február 12., péntek 14:44

A Celltrion antitestfejlesztési platformja segítségével CT-P59-et tartalmazó, célzott neutralizálóantitest-koktéllal való kezelést fejleszt ki a COVID-19 variánsok terjedése elleni védekezés céljára (1. rész)
2021. február 12., péntek 11:51

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit (2. rész)
2021. február 12., péntek 11:51

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit (1. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...