2019. július 19. péntek

International
2019. június 20., csütörtök 15:17

A P&G újonnan kiadott filmje arról szól, hogyan tette meg a vállalat az LMBT és a személyek befogadásáig vezető hosszú utat (2. rész)
2019. június 20., csütörtök 15:17

A P&G újonnan kiadott filmje arról szól, hogyan tette meg a vállalat az LMBT és a személyek befogadásáig vezető hosszú utat (1. rész)
2019. június 20., csütörtök 11:15

ClinicAll: How blockchain technology will be applied to the digitisation of healthcare
2019. június 19., szerda 10:03

A Small Giant Games bejelentette, hogy epikus bővítés áll rendelkezésre népszerű franchise játéka, az Empires & Puzzles rajongói számára (2. rész)
2019. június 19., szerda 10:03

A Small Giant Games bejelentette, hogy epikus bővítés áll rendelkezésre népszerű franchise játéka, az Empires & Puzzles rajongói számára (1. rész)
2019. június 19., szerda 09:53

A Project Management Institute tanulmánya szerint a projektkezeléssel foglalkozó szakemberek munkájára hat AI technológia van hatással (2. rész)
2019. június 19., szerda 09:53

A Project Management Institute tanulmánya szerint a projektkezeléssel foglalkozó szakemberek munkájára hat AI technológia van hatással (1. rész)
2019. június 18., kedd 12:33

A WarnerMedia Innovation Lab folytatja a jövőbeli technológiák bevezetésére való felkészülést, és ezzel kapcsolatban több kulcsfontosságú bejelentést tett (2. rész)
2019. június 18., kedd 12:33

A WarnerMedia Innovation Lab folytatja a jövőbeli technológiák bevezetésére való felkészülést, és ezzel kapcsolatban több kulcsfontosságú bejelentést tett (1. rész)
2019. június 18., kedd 12:19

A P&G újragondolta a kreativitás fogalmát a hirdetési tevékenység innovatív, új, kreatív partnerségi együttműködési megállapodások révén való gyökeres átalakítása céljából (3. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál