2021. szeptember 25. szombat

International
2021. szeptember 10., péntek 10:57

Az AD Ports Group és a CMA CGM Group bejelentették, hogy megállapodást kötöttek 570 millió EAE dirham befektetéséről egy, a Khalifa kikötőben létrehozandó új terminál megépítésébe (2. rész)
2021. szeptember 10., péntek 10:56

Az AD Ports Group és a CMA CGM Group bejelentették, hogy megállapodást kötöttek 570 millió EAE dirham befektetéséről egy, a Khalifa kikötőben létrehozandó új terminál megépítésébe (1. rész)
2021. szeptember 9., csütörtök 12:49

A higiéniai berendezések áramlásszabályozási megoldásainak amerikai egyesült államokbeli szolgáltatója, a Unibloc Pump felvásárolja az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező Flotronic Pumps-ot (2. rész)
2021. szeptember 9., csütörtök 12:49

A higiéniai berendezések áramlásszabályozási megoldásainak amerikai egyesült államokbeli szolgáltatója, a Unibloc Pump felvásárolja az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező Flotronic Pumps-ot (1. rész)
2021. szeptember 8., szerda 11:16

A SoftBank hosszú távú, stratégiai együttműködési és részvénycsere-megállapodást kötött a Deutsche Telekommal (2. rész)
2021. szeptember 8., szerda 11:16

A SoftBank hosszú távú, stratégiai együttműködési és részvénycsere-megállapodást kötött a Deutsche Telekommal (1. rész)
2021. szeptember 8., szerda 08:00

OpenSynergy Works with Google and Qualcomm to Deliver Virtualized Android Automotive OS Reference Platform (part 2)
2021. szeptember 8., szerda 08:00

OpenSynergy Works with Google and Qualcomm to Deliver Virtualized Android Automotive OS Reference Platform (part 1)
2021. szeptember 4., szombat 20:30

JEFF KOONS X BMW. Artist creates special edition of the BMW 8 Series Gran Coupe.
2021. szeptember 3., péntek 12:16

Az Amazon bejelentette, hogy természetes alapú szén-dioxid-kivonási megoldásokba fektet be Brazíliában a The Nature Conservancy-val együttműködve (3. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió