2021. március 7. vasárnap

International
2021. március 5., péntek 10:42

A Milliken & Company Cindy Boitert nevezte ki a vállalat ügyvezető alelnökévé és Chemical divíziója elnökévé
2021. március 4., csütörtök 10:57

A Zynga felvásárolja a Diablo és a Torchlight franchise-ok fejlesztői által vezetett Echtra Games-t (2. rész)
2021. március 4., csütörtök 10:56

A Zynga felvásárolja a Diablo és a Torchlight franchise-ok fejlesztői által vezetett Echtra Games-t (1. rész)
2021. március 1., hétfő 17:04

How the documenta invented the "Zero Hour" in art after 1945
2021. március 1., hétfő 10:00

50 years of BMW Group Cultural Engagement.
2021. február 26., péntek 12:44

A Featurespace elindítja az Automated Deep Behavioral Networks-öt (2. rész)
2021. február 26., péntek 12:43

A Featurespace elindítja az Automated Deep Behavioral Networks-öt (1. rész)