2019. december 13. péntek

International
2019. december 4., szerda 11:50

Az Amazon vevői az idei évvégi szezonban is rekordmennyiségű terméket vásároltak- a 2019-es kiberhétfő a vállalat fennállása óta a legeredményesebb bevásárlónapnak bizonyult (1. rész)
2019. december 3., kedd 16:55

Az Everbridge nyerte meg a Peruban az egész ország területét lefedő, összesen 37 millió ember (helyi lakosok és az évente az országba látogató turisták) védelmét szolgáló katasztrófariasztási rendszer működtetésére kiírt pályázatot (4. rész)
2019. december 3., kedd 16:54

Az Everbridge nyerte meg a Peruban az egész ország területét lefedő, összesen 37 millió ember (helyi lakosok és az évente az országba látogató turisták) védelmét szolgáló katasztrófariasztási rendszer működtetésére kiírt pályázatot (3. rész)
2019. december 3., kedd 16:54

Az Everbridge nyerte meg a Peruban az egész ország területét lefedő, összesen 37 millió ember (helyi lakosok és az évente az országba látogató turisták) védelmét szolgáló katasztrófariasztási rendszer működtetésére kiírt pályázatot (2. rész)
2019. december 3., kedd 16:54

Az Everbridge nyerte meg a Peruban az egész ország területét lefedő, összesen 37 millió ember (helyi lakosok és az évente az országba látogató turisták) védelmét szolgáló katasztrófariasztási rendszer működtetésére kiírt pályázatot (1. rész)
2019. december 3., kedd 14:12

A P&G kiadta 2019. évi Társadalmi felelősségvállalási jelentését (2. rész)
2019. december 3., kedd 14:11

A P&G kiadta 2019. évi Társadalmi felelősségvállalási jelentését (1. rész)
2019. november 28., csütörtök 15:00

A Yanfeng Automotive Interiors új üzemet nyit Szerbiában
2019. november 28., csütörtök 10:00

BMW announces new possibilities at the crossroads of sound, music, and technology.
2019. november 26., kedd 11:55

Garth Brooks újra megjelenik a Zynga "Words With Friends" szójátéka kiadásának 10. évfordulóját ünneplő eseménysorozatban, egyedi, vinyl betűzsetonokkal lepve meg a játék rajongóit (2. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió