2018. december 18. kedd

International
2018. december 5., szerda 12:04

A Diligenthez tartozó Blueprint OneWorld és a CSC új partnerségi megállapodása révén a jövőben egyetlen szolgáltatási csomagként lesznek elérhetők a két cég globális entitásmenedzsment és kézbesítési megbízotti szolgáltatásai (1. rész)
2018. december 4., kedd 10:23

Fogyasztói tájékoztatás: A Gardena megelőző intézkedésként visszahívja a PowerMax™ Li-40/37 és Li-40/41 akkumulátoros fűnyírókat
2018. november 28., szerda 14:00

A Jam City megvásárolta a Bingo Popot a Uken Games-től, így globális tevékenységi köre már Torontóra is kiterjed (2. rész)
2018. november 28., szerda 14:00

A Jam City megvásárolta a Bingo Popot a Uken Games-től, így globális tevékenységi köre már Torontóra is kiterjed (1. rész)
2018. november 28., szerda 11:22

Sardzsa fergeteges karnevállal ünnepelte meg a UNICEF által a városnak ítélt 'Gyermekbarát város' címet
2018. november 28., szerda 09:00

A Cashback World intelligens böngésző kiegészítővel örvendezteti meg az online vásárlókat
2018. november 19., hétfő 16:46

Nano-Care: Invisible self-disinfection: "wipe-on glass" enables permanent hygiene and protection from infection through creation of antimicrobial surfaces
2018. november 16., péntek 11:43

A Cox's Bazarban megnyílt kórház éjjel-nappal, folyamatosan fog orvosi ellátást biztosítani 140000 rohingya menekült számára
2018. november 15., csütörtök 11:36

Az olvasást és a kultúrát ünneplő 2018. évi Sardzsai Nemzetközi Könyvvásárra 2,23 millió érdeklődő látogatott el
2018. november 15., csütörtök 11:31

A P&G a vállalat társadalmi felelősségvállalásáról szóló 2018. évi jelentésében a tiszta víz problémáját, a nemi esélyegyenlőséget és a műanyag hulladékok kérdését helyezi előtérbe (2. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál