2020. október 29. csütörtök

International
2020. október 29., csütörtök 09:00

5G Automotive Association Virtual Showcase Highlights Momentum behind C-V2X Technology Deployment for Connected Vehicles and Smart Cities in the U.S. (part 2)
2020. október 29., csütörtök 09:00

5G Automotive Association Virtual Showcase Highlights Momentum behind C-V2X Technology Deployment for Connected Vehicles and Smart Cities in the U.S. (part 1)
2020. október 27., kedd 12:42

Az NTTVC bejelentette, hogy az NTT-vel közösen létrehozott egy 500 millió USA dollár tőkével rendelkező alapot (2. rész)
2020. október 27., kedd 12:42

Az NTTVC bejelentette, hogy az NTT-vel közösen létrehozott egy 500 millió USA dollár tőkével rendelkező alapot (1. rész)
2020. október 27., kedd 10:00

Better vision thanks to Biometric Intelligence / Comprehensive measurement of the eye as a database for progressive lenses
2020. október 26., hétfő 15:48

A Panasonic beszámolt a hidroxilgyökök kínálta előnyöket kiaknázó nanoe™ X technológia új koronavírusra (SARS-CoV-2) gyakorolt gátló hatását igazoló vizsgálatokról (2. rész)
2020. október 26., hétfő 15:47

A Panasonic beszámolt a hidroxilgyökök kínálta előnyöket kiaknázó nanoe™ X technológia új koronavírusra (SARS-CoV-2) gyakorolt gátló hatását igazoló vizsgálatokról (1. rész)
2020. október 26., hétfő 15:26

A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be (2. rész)
2020. október 26., hétfő 15:25

A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be (1. rész)
2020. október 26., hétfő 14:07

Az IAVI, a Merck és a Serum Institute of India együttműködésre léptek a COVID-19 elleni monoklonális antitestek kifejlesztése és az azokhoz való azonnali és egyenlő, globális hozzáférés biztosítása céljából (3. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...