2021. szeptember 21. kedd

2021. szeptember 21., kedd 14:00

World premiere: Viva Frida Kahlo - Immersive Experience
2021. szeptember 21., kedd 12:32

A Zynga bemutatta a hamarosan megjelenő FarmVille 3 mobiljáték videóelőzetesét (2. rész)
2021. szeptember 21., kedd 12:31

A Zynga bemutatta a hamarosan megjelenő FarmVille 3 mobiljáték videóelőzetesét (1. rész)
2021. szeptember 20., hétfő 19:04

Fennállásának 30 évfordulóját ünnepli a személyes és szakmai fejlődést szolgáló képzési és fejlesztési szolgáltatási ágazat egyik vezető vállalata, a Landmark (2. rész)
2021. szeptember 20., hétfő 19:03

Fennállásának 30 évfordulóját ünnepli a személyes és szakmai fejlődést szolgáló képzési és fejlesztési szolgáltatási ágazat egyik vezető vállalata, a Landmark (1. rész)
2021. szeptember 20., hétfő 11:50

A Zynga bejelentette a Snapchaten a "social deception" kategóriában elsőként elérhető játéka, a sokszereplős ReVamp megjelentetését (2. rész)
2021. szeptember 20., hétfő 11:50

A Zynga bejelentette a Snapchaten a "social deception" kategóriában elsőként elérhető játéka, a sokszereplős ReVamp megjelentetését (1. rész)
2021. szeptember 20., hétfő 11:36

Child abuse in Europe: Victims' groups launch initiative to come to terms with European abuse cases
2021. szeptember 20., hétfő 10:10

CONNECTED FUTURE - The Media Art Festival Seasons of Media Arts is back again in the city!/17 September to 17 October, 2021 (part 2)
2021. szeptember 20., hétfő 10:10

CONNECTED FUTURE - The Media Art Festival Seasons of Media Arts is back again in the city!/17 September to 17 October, 2021 (part 1)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...