2021. december 5. vasárnap

International
2021. október 6., szerda 11:18

Az ADC felvásárolja a Pinpoint Software-t és folytatja a kiskereskedelmi árusítóhelyek összes tevékenységét lefedő platformjának bővítését (1. rész)
2021. október 5., kedd 11:00

Elatec Receives Patent for USB Rotary Connector - 360° Mounting: Reader with a Special Twist
2021. október 5., kedd 10:15

A Watts Water Technologies, Inc. Monica Barry-t nevezte ki a cég humán erőforrásokért felelős vezető tisztviselőjévé
2021. október 5., kedd 10:03

A Mary Kay Inc. összefog az Equal Rights Trusttal a nemek közt az algoritmusok és mesterséges intelligencia terén megnyilvánuló egyenlőtlenségek feltárását célzó, úttörő kutatások lefolytatása céljából (2. rész)
2021. október 5., kedd 10:03

A Mary Kay Inc. összefog az Equal Rights Trusttal a nemek közt az algoritmusok és mesterséges intelligencia terén megnyilvánuló egyenlőtlenségek feltárását célzó, úttörő kutatások lefolytatása céljából (1. rész)
2021. október 4., hétfő 13:25

Új fenntarthatósági jelentésében a Johns Manville megújította elkötelezettségét egy jobb jövő kiépítése iránt, és kitűzte a 2025-re teljesítendő céljait
2021. október 4., hétfő 09:42

Debiopharm encourages breakthrough cancer research in Japan through its competitive JCA Mauvernay Award
2021. szeptember 30., csütörtök 10:16

A Galderma az EADV kongresszuson közzétette a nemolizumabra vonatkozó új adatait (3. rész)
2021. szeptember 30., csütörtök 10:16

A Galderma az EADV kongresszuson közzétette a nemolizumabra vonatkozó új adatait (2. rész)
2021. szeptember 30., csütörtök 10:15

A Galderma az EADV kongresszuson közzétette a nemolizumabra vonatkozó új adatait (1. rész)
Első « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...