2022. szeptember 25. vasárnap

International
2022. június 14., kedd 12:09

Zurich Airport deploys self bag drop installation with German supplier Materna IPS
2022. június 10., péntek 11:35

A NielsenIQ bejelentette, hogy Tracey Massey lesz a cég operatív vezetője
2022. június 10., péntek 11:27

A Recover™ meglévő befektetője, a STORY3 Capital Partners és a Goldman Sachs Asset Management által együttesen biztosított 100 millió USA dollár összegű kisebbségi tőkebefektetésnek köszönhetően felgyorsítja növekedését (2. rész)
2022. június 10., péntek 11:27

A Recover™ meglévő befektetője, a STORY3 Capital Partners és a Goldman Sachs Asset Management által együttesen biztosított 100 millió USA dollár összegű kisebbségi tőkebefektetésnek köszönhetően felgyorsítja növekedését (1. rész)
2022. június 8., szerda 15:08

A NielsenIQ felvásárolja a CGA-t piacvezető értékesítőhelyi mérési megoldások kiépítése céljából (2. rész)
2022. június 8., szerda 15:07

A NielsenIQ felvásárolja a CGA-t piacvezető értékesítőhelyi mérési megoldások kiépítése céljából (1. rész)
2022. június 8., szerda 14:36

A Hillstone Networks megbízható megoldásokat tartalmazó portfóliója révén rugalmas kiberbiztonsági intézkedéseket tesz lehetővé ügyfelei számára (2. rész)
2022. június 8., szerda 14:35

A Hillstone Networks megbízható megoldásokat tartalmazó portfóliója révén rugalmas kiberbiztonsági intézkedéseket tesz lehetővé ügyfelei számára (1. rész)
2022. június 7., kedd 13:20

A stíluskihívás elfogadásra került: a Step & Repeat, amelynek házigazdája ezúttal Zadrian Smith, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója lesz, visszatér a TikTok-ra (2. rész)
2022. június 7., kedd 13:20

A stíluskihívás elfogadásra került: a Step & Repeat, amelynek házigazdája ezúttal Zadrian Smith, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója lesz, visszatér a TikTok-ra (1. rész)
Első « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...