2021. október 24. vasárnap

International
2017. január 24., kedd 10:22

A Hilton bevezette 14. márkáját, a Tapestry Collection by Hiltont (1. rész)
2017. január 24., kedd 09:32

A szemüveg lesz a legfontosabb divat-kellék - A berlini Fashion Week bemutatja a 2017/18. évi szemüveg trendeket
2017. január 23., hétfő 16:35

A W Hotels Worldwide a W Budapest megnyitásával belép a magyar piacra (2. rész)
2017. január 23., hétfő 16:34

A W Hotels Worldwide a W Budapest megnyitásával belép a magyar piacra (1. rész)
2017. január 20., péntek 14:05

A Shiseido regionális központja, a Shiseido Americas közreműködésével felvásárolt egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű start-up vállalkozást, a MATCHCot (2. rész)
2017. január 20., péntek 14:05

A Shiseido regionális központja, a Shiseido Americas közreműködésével felvásárolt egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű start-up vállalkozást, a MATCHCot (1. rész)
2017. január 20., péntek 10:25

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és az Alibaba Csoport történelmi jelentőségű, hosszú távú partnerségi megállapodást kötött: az Alibaba nemzetközi olimpiai támogatói szerepet tölt be egészen 2028-ig (2. rész)
2017. január 20., péntek 10:24

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és az Alibaba Csoport történelmi jelentőségű, hosszú távú partnerségi megállapodást kötött: az Alibaba nemzetközi olimpiai támogatói szerepet tölt be egészen 2028-ig (1. rész)
2017. január 18., szerda 11:41

Az Association of International Certified Professional Accountants sürgeti a dél-afrikai könyvvizsgálói szabályozó hatóságot, hogy utasítsa el az alkalmazandó könyvvizsgáló cégek kötelező váltogatását előíró tervezetet
2017. január 17., kedd 14:10

Autostadt reports good results in 2016
Első « 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...