2021. január 23. szombat

International
2015. november 4., szerda 11:26

A Coty Inc. átalakítja szervezeti felépítését és új vezetői csapatot hoz létre vezető globális szépségipari pozíciójának erősítése céljából (2. rész)
2015. november 4., szerda 11:25

A Coty Inc. átalakítja szervezeti felépítését és új vezetői csapatot hoz létre vezető globális szépségipari pozíciójának erősítése céljából (1. rész)
2015. november 4., szerda 10:56

BORGWARD pioneered direction indicators: In 1949 the Bremen-based company introduced this beacon of modern safety systems as standard equipment
2015. november 2., hétfő 15:00

Focus on growth markets generates strong year-end results for Rohde & Schwarz
2015. október 30., péntek 09:54

A Brookfield és a Katari Befektetési Hatóság vegyesvállalatot hoz létre a 8,6 milliárd USA dolláros Manhattan West beruházás megvalósítása céljából (2. rész)
2015. október 30., péntek 09:53

A Brookfield és a Katari Befektetési Hatóság vegyesvállalatot hoz létre a 8,6 milliárd USA dolláros Manhattan West beruházás megvalósítása céljából (1. rész)
2015. október 29., csütörtök 10:00

Az American Express elérhetővé teszi kártyatulajdonosai számára az Apple Pay szolgáltatást a legfontosabb globális piacokon (2. rész)
2015. október 29., csütörtök 10:00

Az American Express elérhetővé teszi kártyatulajdonosai számára az Apple Pay szolgáltatást a legfontosabb globális piacokon (1. rész)
2015. október 27., kedd 17:00

ThyssenKrupp launches MAX: Maximizing urban efficiency with leading Microsoft Azure IoT-enabled technology
2015. október 27., kedd 10:00

RWE and Gardena cooperate
Első « 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...