2019. július 19. péntek

International
2013. november 13., szerda 10:16

A Western Union támogatja a Haiyan tájfun áldozatainak megsegítésére irányuló segélyprogramokat (1. rész)
2013. november 13., szerda 09:20

A Nanum mágneses tinta karakterfelismerés (MICR) technológiájú festéksugaras nyomtatásra használható tinta előállítására szolgáló technológiát fejlesztett ki
2013. november 11., hétfő 10:25

BMW Group sales reach all-time high in October Global deliveries climb 5.2% to 165,851 vehicles Record sales for first ten months (part 2)
2013. november 11., hétfő 10:14

BMW Group sales reach all-time high in October Global deliveries climb 5.2% to 165,851 vehicles Record sales for first ten months (part 1)
2013. november 8., péntek 09:36

Az Allen Agytudományi Intézet és az imec partnerségi megállapodást kötött nagyteljesítményű következő generációs idegtudományi kutatóeszközök kifejlesztése céljából (2. rész)
2013. november 8., péntek 09:33

Az Allen Agytudományi Intézet és az imec partnerségi megállapodást kötött nagyteljesítményű következő generációs idegtudományi kutatóeszközök kifejlesztése céljából (1. rész)
2013. november 7., csütörtök 09:37

A Mobli bejelentette, hogy stratégiai befektetési megállapodást kötött az América Móvil-lal
2013. november 7., csütörtök 09:32

A Harris Corporation és a BT együttműködése az egészségügyi és a szociális ellátás összehangolt működtetésének javítása érdekében az Egyesült Királyságban (2. rész)
2013. november 7., csütörtök 09:31

A Harris Corporation és a BT együttműködése az egészségügyi és a szociális ellátás összehangolt működtetésének javítása érdekében az Egyesült Királyságban (1. rész)
2013. november 7., csütörtök 08:30

New Senior Role for Aston Martin Global Marketing Director Markus Kramer joins Brand Affairs as Partner
Első « 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál