OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 4., kedd 10:03

A Jabil létrehozta az egészségügyi gyártási megoldásokat kínáló egyik legnagyobb szolgáltatót, a Jabil Healthcare-t (1. rész)
    ST. Petersburg, Florida, USA, 2020. február 4., kedd (Business Wire/OTS) - A Jabil összeolvasztja a Nypro-t a meglévő ortopédiai, gerincgyógyászati, traumakezelési eszközöket és a különféle orvostechnikai készülékeket előállító üzletágaival, az ágazatban egyedülállóan széles körű, modern gyártási és innovatív műszaki megoldásokat biztosító szervezetet hozva létre

    A Jabil Inc. (NYSE: JBL) ma bejelentette , hogy az egészségüggyel kapcsolatos tevékenységeket végző összes egységét egyetlen, Jabil Healthcare elnevezésű szervezetbe vonja össze, melynek élére Steve Borges vezérigazgató és ügyvezető alelnök kerül. A Jabil Healthcare-hez fog tartozni a Nypro és annak ortopédiai (Orthopedics), gerinc (Spine) és trauma (Trauma) üzletágai, valamint a különféle orvostechnikai készülékeket előállító üzletág. Az egyesítés nyomán egy, a vezető egészségügyi márkákat kiszolgáló, világszerte több mint 35 létesítményben mintegy 20000 alkalmazottat foglalkoztató szervezet jön létre, és így a Jabil a világ egyik legnagyobb egészségügyi gyártási megoldásokat kínáló szolgáltatójává válik.

A Jabil Healthcare az egészségügyi piac öt kulcsfontosságú szektorát szolgálja ki: orvostechnikai eszközök, ortopédia, diagnosztika, gyógyszergyártó rendszerek és fogyasztói egészségvédelem (nem vényköteles egészségügyi termékek). E szektorokra egyaránt jellemző, hogy az értékalapú megoldások iránti növekvő igény jelentős változásokat indított el az egészségügyi termékek és szolgáltatások fejlődése terén, és a digitális egészségügyi innováció hajtóerejévé vált. E szektorokban ma már központi szerepet játszik a dolgok internete (Internet of Things [IoT]) és az összekapcsolhatóságon, az érzékelők robbanásszerű fejlődésén és a miniatürizáláson alapuló digitális egészségügyi platformok létrejöttét biztosító innováció.

"A Jabil és a Nypro kiemelkedően tehetséges és hatékony csapatai képviselte humán erőforrások birtokában olyan sajátos helyzetben vagyunk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk a technológiai fejlődést és egyre nagyobb értéket biztosítsunk ügyfeleink, ügyfeleink páciensei és az egész egészségügyi ipar számára" - magyarázta Borges. "A digitális és additív gyártástechnológiák elterjedésének köszönhetően megérett az idő arra, hogy egyetlen erős márkanév alatt egyesítsük különféle, szerteágazó tevékenységeket végző egységeinket és az eddig felhalmozott szaktudásunkat."

A Jabil Healthcare egyesíti a vállalat gyógyászati ágazati know-how-ját és kiterjedt, szektorokon átívelő tapasztalatait a fröccsöntés, elektronika, szenzorintegrálás és additív gyártástechnológiák terén annak érdekében, hogy segítse az egészségügyi márkákat a technológiai újítások kidolgozásának és széles körű bevezetésének felgyorsításában. A Jabil újonnan létrehozott, integrált szervezete a vállalat egészségügyi szektorba tartozó ügyfeleit fogja kiszolgálni, az induló vállalkozásoktól kezdve a globális nagyvállalatokig.

A női egészséggel kapcsolatos termékeket gyártó vállalat, az Elvie támogatása csak egy példa a sok közül. "Cégünk az összekapcsolt egészségügyi szektor szereplője, amely tulajdonképpen egy viszonylag újonnan létrejött piactér. Számos területen volt szükségünk szakértői segítségre, kezdve a hardvertől a firmware-en át a szoftverig" - olvasható Tania Boler, az Elvie vezérigazgatójának nyilatkozata egy ma megjelent Jabil Healthcare esettanulmányban. "Amikor megpróbáltuk megtalálni a kategóriájában a legjobb gyártó partnert, be kell valljam, hogy a Jabil volt a magától értetődő, mondhatni triviális megoldás azok miatt a széles körű tapasztalatok miatt, amelyeket a nagy számú különböző partnerrel való együttműködésük során számos különféle termékkategóriában szereztek."

"A több mint 50 éves működése alatt felhalmozott szakértelemre támaszkodva a Jabil Healthcare számára nem okoz nehézséget különféle alkotórészek és alrendszerek integrálása azzal a céllal, hogy gyógyszergyártási, ortopédiai, diagnosztikai, gyógyászati és fogyasztói egészségvédelmi eszközöket, készülékeket és berendezéseket hozzon létre" - fejtette ki Borges. "Egyesített csapatunknak és egyértelműen meghatározott küldetésünknek köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy biztosítsuk a lehető leghatékonyabb támogatást ügyfeleink számára ahhoz, hogy olyan magas színvonalat képviselő, innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejleszthessenek ki, amelyek hozzájárulnak a betegek kilátásainak javításához." (folyt.)



2020. február 4., kedd 10:03

A Jabil létrehozta az egészségügyi gyártási megoldásokat kínáló egyik legnagyobb szolgáltatót, a Jabil Healthcare-t (2. rész)
    ST. Petersburg, Florida, USA, 2020. február 4., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Jabilról tudni kell…

A Jabil (NYSE: JBL) gyártási megoldásokat biztosító szolgáltató, melynek szolgáltatási palettáján átfogó tervezési, gyártási, ellátásilánc-kezelési és termékmenedzselési szolgáltatásokat szerepelnek. A szerte a világon stratégiai fontosságú helyszíneken működő 100 létesítményben több mint 200000 alkalmazottat foglalkoztató Jabil számára még a legösszetettebb feladatok is egyszerűen megoldhatók. A cég számos iparág számára biztosít olyan magas értéket képviselő szolgáltatásokat, melyekkel támogatja az innovációt és a növekedést, és így elősegíti ügyfelei sikerét. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: jabil.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200203005387/en/

Kapcsolat:

Észak-Amerika:
Erin Vadala
Warner Communications
978-468-3076
erin@warnerpr.com

Európa, Közel-Kelet és Afrika:
Kirsten Oosterhof
+44 (0)1506 447215
Kirsten_Oosterhof@Jabil.com

Forrás: Jabil, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.