2024. április 23. kedd

2020. január 28., kedd 14:08

A hagyományos banki megoldások helyett válasszon jobbat: ClubSwan.com (1. rész)
    London, 2020. január 28., kedd (Business Wire/MTI) - Az önkéntes szerveződés eredményeként létrejött pénzügyi megoldások terén vezetőnek számító ClubSwan.com kiterjeszti innovatív alternatív banki tevékenységeit, melynek köszönhetően az összes kulcsfontosságú globális piacon jelen lesz. A digitális eszközök/kriptovaluták forgalmának globális növekedése képviselte kihívások közepette a hagyományos pénzintézetek számára meglehetősen nehéz feladat olyan új megoldások kidolgozása, melyek segítségével innovatív és valóban előnyös módon tudnak értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtani lakossági és vállalati ügyfeleiknek, a ClubSwan.com azonban lépést tartva a piaci változásokkal folyamatosan fejleszti termékeit, hogy biztosítsa az ezeknek az új eszközöknek a kezeléséhez szükséges hatékonyságot, és kielégítse ügyfeleinek azokat az igényeit, amelyekre a hagyományos bankok nem tudnak megoldással szolgálni.

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005046/en/

A hagyományos bankoknál szinte már nem is lepődik meg az ügyfél, ha lezárják a számláját, ha elutasítják az általa kezdeményezett tranzakciókat, vagy ha lehetetlenül hosszú időt kell várnia arra, hogy kézhez kapja a használni kívánt forrásokat (ha egyáltalán hozzájuk tud jutni), és ráadásul nem állnak rendelkezésére olyan megbízható megoldások sem, amelyek a kriptoeszközök és a hagyományos valuták biztonságos kezelését egyaránt lehetővé tennék számára - legalábbis ez volt a helyzet mostanáig. Most azonban világszerte rendelkezésre áll egy jobb, a hagyományos banki ügyletek helyett más megoldást kínáló lehetőség, amely kipróbált, igazoltan megbízhatóan működik, és kifejezetten az olyan ügyfelek számára készült, akiknek a globális valuták és kriptoeszközök kezelésére egyaránt alkalmas, modern, intuitív és innovatív alternatív banki termékre van szükségük.

A ClubSwan.com olyan világszerte igénybe vehető, innovatív alternatív banki megoldás, amely áthidalja a hagyományos és a kriptovaluták világa közti szakadékot: biztosítja a kritpovalutáról hagyományos (fiat) valutára való átváltásokhoz a kriptovaluta-ökoszisztémába való belépési, illetve kilépési platformot (mely eddig összesen 1 milliárd USA dollár (1 000 000 000,00 USD) értékű átváltáshoz szolgált alapul). Ez a globális tagsággal rendelkező szervezet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen bonyolítsanak tranzakciókat anélkül, hogy bármiféle tokent kellene vásárolniuk a költések vagy az ökoszisztéma használatával járó kiadások fedezése céljára. A ClubSwan természetes módon kapcsolja össze a fiatvaluták és a kriptovilág likviditását - megoldást adva a kriptovaluta-használók számára már régóta fennálló problémára. Egyedi lifestyle szolgáltatásaival (ideértve az ugyanazon a platformon keresztül elérhető, nagykereskedelmi árakon való utazást, a megbízható alternatív banki szolgáltatásokat, a kriptovaluták hagyományos valutákra való zökkenőmentes átváltásának lehetőségét, és egyéb előnyök rendkívül széles palettáját) a ClubSwan globális, diszruptív technológiája alapvető változásokat indít el a fintech és a banki ágazatban világszerte.
     - A szervezet tagjai egy világszerte elfogadott debit kártyát kapnak, amelyet használhatnak ATM-ekből való pénzfelvételre, üzletekben való vagy online fizetésre egyaránt, és amelyet a szervezetbe történő belépést követően pár napon belül már ki is szállít számukra a DHL futárszolgálat.
     - Könnyen feltölthetnek, kezelhetnek vagy átutalhatnak számos valutát azonnal vagy minimális átfutási idővel
     - Kedvezményes árakon utazhatnak - jelentős árengedménnyel vehetik igénybe a legnépszerűbb utazási célpontok szolgáltatásait a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre álló Concierge (ügyintéző) csapat segítségével.
     - A tagsági viszonyuk hatályba lépését követően gyakorlatilag késedelem nélkül kezdhetnek pénzügyi ügyleteket lebonyolítani.

A ClubSwan.com ugyanakkor forradalmasította a szervezetbe való belépés módját is a KYC folyamat (Know Your Customer [Ismerd az ügyfeled - az ügyfelek megbízhatóságának ellenőrzésére szolgáló háttérinformációk feltérképezése) digitalizálása révén. A szervezet a felhasználói élmény alapjának a megbízhatóságot és a compliance-t tekinti; alig 5 perc alatt egy új ügyfél beléphet a szervezetbe és késedelem nélkül igénybe vehet 3, több valutát kezelni képes digitálistárca-számlát (GBP, EUR, USD) valamint akár 7 kriptovaluta tárcát (BTCH, BCH, ETH, LTC stb.) is. Az ügyfelek a világon bárhova küldhetnek pénzt elektronikus átutalással vagy kriptovaluta-tárcáikból.

A ClubSwan tagsági program most 40%-os jutalékot kínál minden egyes olyan tagi ajánlás esetén, amelynek révén új taggal bővül a szervezet. Itt az ideje, hogy Ön is megtapasztalja a hagyományos banki szolgáltatások igazi alternatíváit és megkönnyítse életét.

Az érdeklődők vagy a belépni kívánók a következő linken találhatnak további információkat: https://clubswan.com/?rc=JVGOEJ23

A belépéssel kapcsolatosan léteznek bizonyos korlátozások - lásd a vonatkozó feltételeket! Az interneten keresztül bonyolódó ügyletek időigénye az Ön internetszolgáltatója által biztosított feltételek függvénye. (folyt.)

2020. január 28., kedd 14:09

A hagyományos banki megoldások helyett válasszon jobbat: ClubSwan.com (2. rész)
    London, 2020. január 28., kedd (Business Wire/MTI) -

Amit a ClubSwanról tudni kell…
A ClubSwan egy technológia alapú szervezet, amely egy egyesült királyságbeli szabályozás alá eső pénzügyi szolgáltató platformot és lifestyle szolgáltatásokat kínál. A ClubSwan partnere a Nvayo Limited, egy pénzügyi szolgáltató szervezet, melynek székhelye az Egyesült Királyságban található, és amelynek működésére a Financial Conduct Authority (FCA) által meghatározott szabályok vonatkoznak. A Nvayo Limited felhatalmazással rendelkezik több valutaszámla fenntartására, fizetések lebonyolítására és fizetési célú elektronikus kártyák kibocsátására. A Nvayo ugyanakkor nem nyújt semmiféle kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatást. A kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozóan jelenleg nem létezik az FCA, illetve egyéb egyesült királyságbeli szabályozó hatóság által kiadott szabályozás. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kriptoeszközök ára vagy értéke bármikor igen gyorsan nőhet vagy csökkenhet. A kriptoeszközök vásárlásával, értékesítésével, birtoklásával vagy befektetésével kapcsolatos veszteség kockázata igen magas lehet, és Ön elveszítheti megtakarításait. A kriptovaluta-ügyletekkel kapcsolatosan kapott kriptoeszközökre nem vonatkozik a betétvédelem (az Egyesült Királyság Elektronikus pénzről szóló 2011. évi rendelete [Electronic Money Regulations] értelmében), illetve az esetleges fizetésképtelenség esetén nem vonatkozik rájuk a Financial Services Compensation Scheme (Pénzügyi szolgáltatási kártérítési program) által biztosított kártérítési garancia. Szervezetünk nem vállal semminemű szavatosságot a kriptovaluta-ügyleteket illetően. Nem tudunk garanciát vállalni az Ön kriptoeszközökkel kapcsolatos kötelezettségeire vonatkozó semmiféle adat vagy információ időben való továbbítására, pontosságára vagy teljességére nézve. A ClubSwan kiegészítő szolgáltatásokat és támogatást biztosít ügyfélszolgálata és technológiai platformja révén, amelynek segítségével digitáliseszköz- és digitálisvaluta-ügyletekre és -értékesítésre kerül sor.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005046/en/

Kapcsolat:
Glenniss Richards
press@clubswan.com
Forrás: ClubSwan

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.