OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 28., kedd 14:08

A hagyományos banki megoldások helyett válasszon jobbat: ClubSwan.com (1. rész)
    London, 2020. január 28., kedd (Business Wire/MTI) - Az önkéntes szerveződés eredményeként létrejött pénzügyi megoldások terén vezetőnek számító ClubSwan.com kiterjeszti innovatív alternatív banki tevékenységeit, melynek köszönhetően az összes kulcsfontosságú globális piacon jelen lesz. A digitális eszközök/kriptovaluták forgalmának globális növekedése képviselte kihívások közepette a hagyományos pénzintézetek számára meglehetősen nehéz feladat olyan új megoldások kidolgozása, melyek segítségével innovatív és valóban előnyös módon tudnak értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtani lakossági és vállalati ügyfeleiknek, a ClubSwan.com azonban lépést tartva a piaci változásokkal folyamatosan fejleszti termékeit, hogy biztosítsa az ezeknek az új eszközöknek a kezeléséhez szükséges hatékonyságot, és kielégítse ügyfeleinek azokat az igényeit, amelyekre a hagyományos bankok nem tudnak megoldással szolgálni.

    
Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005046/en/

A hagyományos bankoknál szinte már nem is lepődik meg az ügyfél, ha lezárják a számláját, ha elutasítják az általa kezdeményezett tranzakciókat, vagy ha lehetetlenül hosszú időt kell várnia arra, hogy kézhez kapja a használni kívánt forrásokat (ha egyáltalán hozzájuk tud jutni), és ráadásul nem állnak rendelkezésére olyan megbízható megoldások sem, amelyek a kriptoeszközök és a hagyományos valuták biztonságos kezelését egyaránt lehetővé tennék számára - legalábbis ez volt a helyzet mostanáig. Most azonban világszerte rendelkezésre áll egy jobb, a hagyományos banki ügyletek helyett más megoldást kínáló lehetőség, amely kipróbált, igazoltan megbízhatóan működik, és kifejezetten az olyan ügyfelek számára készült, akiknek a globális valuták és kriptoeszközök kezelésére egyaránt alkalmas, modern, intuitív és innovatív alternatív banki termékre van szükségük.

A ClubSwan.com olyan világszerte igénybe vehető, innovatív alternatív banki megoldás, amely áthidalja a hagyományos és a kriptovaluták világa közti szakadékot: biztosítja a kritpovalutáról hagyományos (fiat) valutára való átváltásokhoz a kriptovaluta-ökoszisztémába való belépési, illetve kilépési platformot (mely eddig összesen 1 milliárd USA dollár (1 000 000 000,00 USD) értékű átváltáshoz szolgált alapul). Ez a globális tagsággal rendelkező szervezet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen bonyolítsanak tranzakciókat anélkül, hogy bármiféle tokent kellene vásárolniuk a költések vagy az ökoszisztéma használatával járó kiadások fedezése céljára. A ClubSwan természetes módon kapcsolja össze a fiatvaluták és a kriptovilág likviditását - megoldást adva a kriptovaluta-használók számára már régóta fennálló problémára. Egyedi lifestyle szolgáltatásaival (ideértve az ugyanazon a platformon keresztül elérhető, nagykereskedelmi árakon való utazást, a megbízható alternatív banki szolgáltatásokat, a kriptovaluták hagyományos valutákra való zökkenőmentes átváltásának lehetőségét, és egyéb előnyök rendkívül széles palettáját) a ClubSwan globális, diszruptív technológiája alapvető változásokat indít el a fintech és a banki ágazatban világszerte.
     - A szervezet tagjai egy világszerte elfogadott debit kártyát kapnak, amelyet használhatnak ATM-ekből való pénzfelvételre, üzletekben való vagy online fizetésre egyaránt, és amelyet a szervezetbe történő belépést követően pár napon belül már ki is szállít számukra a DHL futárszolgálat.
     - Könnyen feltölthetnek, kezelhetnek vagy átutalhatnak számos valutát azonnal vagy minimális átfutási idővel
     - Kedvezményes árakon utazhatnak - jelentős árengedménnyel vehetik igénybe a legnépszerűbb utazási célpontok szolgáltatásait a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre álló Concierge (ügyintéző) csapat segítségével.
     - A tagsági viszonyuk hatályba lépését követően gyakorlatilag késedelem nélkül kezdhetnek pénzügyi ügyleteket lebonyolítani.

A ClubSwan.com ugyanakkor forradalmasította a szervezetbe való belépés módját is a KYC folyamat (Know Your Customer [Ismerd az ügyfeled - az ügyfelek megbízhatóságának ellenőrzésére szolgáló háttérinformációk feltérképezése) digitalizálása révén. A szervezet a felhasználói élmény alapjának a megbízhatóságot és a compliance-t tekinti; alig 5 perc alatt egy új ügyfél beléphet a szervezetbe és késedelem nélkül igénybe vehet 3, több valutát kezelni képes digitálistárca-számlát (GBP, EUR, USD) valamint akár 7 kriptovaluta tárcát (BTCH, BCH, ETH, LTC stb.) is. Az ügyfelek a világon bárhova küldhetnek pénzt elektronikus átutalással vagy kriptovaluta-tárcáikból.

A ClubSwan tagsági program most 40%-os jutalékot kínál minden egyes olyan tagi ajánlás esetén, amelynek révén új taggal bővül a szervezet. Itt az ideje, hogy Ön is megtapasztalja a hagyományos banki szolgáltatások igazi alternatíváit és megkönnyítse életét.

Az érdeklődők vagy a belépni kívánók a következő linken találhatnak további információkat: https://clubswan.com/?rc=JVGOEJ23

A belépéssel kapcsolatosan léteznek bizonyos korlátozások - lásd a vonatkozó feltételeket! Az interneten keresztül bonyolódó ügyletek időigénye az Ön internetszolgáltatója által biztosított feltételek függvénye. (folyt.)



2020. január 28., kedd 14:09

A hagyományos banki megoldások helyett válasszon jobbat: ClubSwan.com (2. rész)
    London, 2020. január 28., kedd (Business Wire/MTI) -

        
     Amit a ClubSwanról tudni kell…
A ClubSwan egy technológia alapú szervezet, amely egy egyesült királyságbeli szabályozás alá eső pénzügyi szolgáltató platformot és lifestyle szolgáltatásokat kínál. A ClubSwan partnere a Nvayo Limited, egy pénzügyi szolgáltató szervezet, melynek székhelye az Egyesült Királyságban található, és amelynek működésére a Financial Conduct Authority (FCA) által meghatározott szabályok vonatkoznak. A Nvayo Limited felhatalmazással rendelkezik több valutaszámla fenntartására, fizetések lebonyolítására és fizetési célú elektronikus kártyák kibocsátására. A Nvayo ugyanakkor nem nyújt semmiféle kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatást. A kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozóan jelenleg nem létezik az FCA, illetve egyéb egyesült királyságbeli szabályozó hatóság által kiadott szabályozás. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kriptoeszközök ára vagy értéke bármikor igen gyorsan nőhet vagy csökkenhet. A kriptoeszközök vásárlásával, értékesítésével, birtoklásával vagy befektetésével kapcsolatos veszteség kockázata igen magas lehet, és Ön elveszítheti megtakarításait. A kriptovaluta-ügyletekkel kapcsolatosan kapott kriptoeszközökre nem vonatkozik a betétvédelem (az Egyesült Királyság Elektronikus pénzről szóló 2011. évi rendelete [Electronic Money Regulations] értelmében), illetve az esetleges fizetésképtelenség esetén nem vonatkozik rájuk a Financial Services Compensation Scheme (Pénzügyi szolgáltatási kártérítési program) által biztosított kártérítési garancia. Szervezetünk nem vállal semminemű szavatosságot a kriptovaluta-ügyleteket illetően. Nem tudunk garanciát vállalni az Ön kriptoeszközökkel kapcsolatos kötelezettségeire vonatkozó semmiféle adat vagy információ időben való továbbítására, pontosságára vagy teljességére nézve. A ClubSwan kiegészítő szolgáltatásokat és támogatást biztosít ügyfélszolgálata és technológiai platformja révén, amelynek segítségével digitáliseszköz- és digitálisvaluta-ügyletekre és -értékesítésre kerül sor.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005046/en/

Kapcsolat:
Glenniss Richards
press@clubswan.com
Forrás: ClubSwan
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.