2021. október 24. vasárnap

International
2017. március 13., hétfő 11:43

Future of security: Biometric Face Matching software - Chinese population matched within 14 seconds
2017. március 13., hétfő 09:10

Leuphana University Inaugurates Libeskind Building - A new place of encounter and exchange in northern Germany
2017. március 2., csütörtök 15:09

5G Automotive Association and European Automotive Telecom Alliance sign a partnership MoU
2017. március 2., csütörtök 11:38

Az Actility a LoRa Alliance szabványtervezetének piacra kerülése előtt a LoRaWan hálózatműködtetők rendelkezésére bocsátja a szabványtervezetet, lehetővé téve számukra a roamingot (2. rész)
2017. március 2., csütörtök 11:38

Az Actility a LoRa Alliance szabványtervezetének piacra kerülése előtt a LoRaWan hálózatműködtetők rendelkezésére bocsátja a szabványtervezetet, lehetővé téve számukra a roamingot (1. rész)
2017. február 28., kedd 16:33

Yanfeng Automotive Interiors obtains 'BBB-'and 'Baa3' Investment Grade Ratings from Standard & Poor's and Moody's
2017. február 24., péntek 13:29

A MetLife az első amerikai egyesült államokbeli biztosító, amely elérte a szén-dioxid-semlegességet (2. rész)
2017. február 24., péntek 13:28

A MetLife az első amerikai egyesült államokbeli biztosító, amely elérte a szén-dioxid-semlegességet (1. rész)
2017. február 23., csütörtök 09:26

A Yanfeng Automotive Interiors díjazza európai beszállítóit
2017. február 23., csütörtök 09:18

Yanfeng Automotive Interiors honors its suppliers in Europe
Első « 190 191 192 193 194 195 196 197 198 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...