2021. december 6. hétfő

International
2021. szeptember 27., hétfő 10:03

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (1. rész)
2021. szeptember 27., hétfő 09:00

LEAD Horizon: How travelers in Austria gargle against the corona virus
2021. szeptember 24., péntek 12:09

A Gupshup felvásárolja a vezető RCS platformot, a Dotgo-t (2. rész)
2021. szeptember 24., péntek 12:08

A Gupshup felvásárolja a vezető RCS platformot, a Dotgo-t (1. rész)
2021. szeptember 24., péntek 11:12

A Procore felvásárolja a Levelsetet az építőipari zálogkezelési munkafolyamatok egyszerűsítése céljából (3. rész)
2021. szeptember 24., péntek 11:11

A Procore felvásárolja a Levelsetet az építőipari zálogkezelési munkafolyamatok egyszerűsítése céljából (2. rész)
2021. szeptember 24., péntek 11:11

A Procore felvásárolja a Levelsetet az építőipari zálogkezelési munkafolyamatok egyszerűsítése céljából (1. rész)
2021. szeptember 23., csütörtök 11:49

A "Hidden Gem" megérkezett Rotterdamba, ahol átalakítják fémtartalmú rögök gyűjtésére alkalmas hajóvá a The Metals Company számára (2. rész)
2021. szeptember 23., csütörtök 11:49

A "Hidden Gem" megérkezett Rotterdamba, ahol átalakítják fémtartalmú rögök gyűjtésére alkalmas hajóvá a The Metals Company számára (1. rész)
2021. szeptember 22., szerda 14:53

Applegate and Visable: B2B platform providers forge strategic partnership to strengthen international trade of UK-based businesses
Első « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...