OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2010. augusztus 16., hétfő 11:01

Az Omninvest Kft. közleménye
    Budapest, 2010. augusztus 16., hétfő (OTS)

    Az Omninvest Kft. immár nem először kénytelen cáfolni azt a valótlan és szakmaiatlan állítást, amelyet Dr. Lenkei Gábor, a Jog az Egészséghez Közhasznű Egyesület elnöke tett a napokban a sajtóközleményében, és amely szerint a H1N1 vírus elleni vakcinát az Omninvest Kft. egy 1930-as években feltűnt és letűnt vírustörzsből készítette.
    Leszögezzük, hogy a Fluval P vakcina összetétele megfelel az Európai Unió EMEA/CHMP/BWP/340831/2009 számú irányelvében foglaltaknak, és ez ellenőrizhető az Országos Gyógyszerészeti Intézet honlapján is.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.