2010. augusztus 16., hétfő 11:01

Az Omninvest Kft. közleménye
    Budapest, 2010. augusztus 16., hétfő (OTS)

    Az Omninvest Kft. immár nem először kénytelen cáfolni azt a valótlan és szakmaiatlan állítást, amelyet Dr. Lenkei Gábor, a Jog az Egészséghez Közhasznű Egyesület elnöke tett a napokban a sajtóközleményében, és amely szerint a H1N1 vírus elleni vakcinát az Omninvest Kft. egy 1930-as években feltűnt és letűnt vírustörzsből készítette.
    Leszögezzük, hogy a Fluval P vakcina összetétele megfelel az Európai Unió EMEA/CHMP/BWP/340831/2009 számú irányelvében foglaltaknak, és ez ellenőrizhető az Országos Gyógyszerészeti Intézet honlapján is.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.