OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 22. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. január 14., csütörtök 10:07

Újrahasznosítási Napok a Deák Diákban
    Budapest, 2016. január 14., csütörtök (OTS) - Felmérések szerint a magyar lakosság mindössze 15 százaléka gyűjti szelektíven a körülötte keletkező hulladékokat. Pedig az évente keletkező mintegy két Gellérthegynyi mennyiség 75 százalékát újra lehetne hasznosítani, ha változna a gondolkodásmódunk.

    E célból vidám szemléletformáló eseménysorozat lesz kisiskolásoknak január 15-én és 22-én pénteken, a budapesti Deák Diák Általános Iskolában vetélkedőkkel, játékos kézműves foglalkozásokkal, újrahasznosított hangszer-készítéssel, divatbemutatóval. A projekt az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság támogatásával valósul meg.

Információ: zoldattitud.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.