2016. január 14., csütörtök 10:07

Újrahasznosítási Napok a Deák Diákban
    Budapest, 2016. január 14., csütörtök (OTS) - Felmérések szerint a magyar lakosság mindössze 15 százaléka gyűjti szelektíven a körülötte keletkező hulladékokat. Pedig az évente keletkező mintegy két Gellérthegynyi mennyiség 75 százalékát újra lehetne hasznosítani, ha változna a gondolkodásmódunk.

    E célból vidám szemléletformáló eseménysorozat lesz kisiskolásoknak január 15-én és 22-én pénteken, a budapesti Deák Diák Általános Iskolában vetélkedőkkel, játékos kézműves foglalkozásokkal, újrahasznosított hangszer-készítéssel, divatbemutatóval. A projekt az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság támogatásával valósul meg.

Információ: zoldattitud.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.