OTS Üzleti Sajtószolgálat
Videó / Audió
2024. május 28. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2009. március 4., szerda 17:07
Gárdonyi Zoltán Veni creator spiritus című középkori himnuszdallamra írt Partitájának harmadik tétele Kecskés Mónika előadásában.


Húsvét hétfőn, április 13-án este fél 8-kor Kecskés Mónika, az Európa-szerte koncertező orgonaművész Bach-, Mendelssohn- és Tournemire-darabokat játszik koncertjének első részében, a Művészetek Palotájában. A mintegy mise-introitusként funkcionáló Bach G-dúr fantáziát az alkalomnak megfelelő korálokra (Krisztus feltámada, Krisztus beáldoztatott) komponált prelúdiumok követik, és elhangzik az ismert húsvéti szekvenciát (Victimae paschali laudes = Húsvét tiszta áldozatját) feldolgozó Tournemire-mű is. A koncert második részében Kecskés Mónika Haydn 1766-os keletű, ragyogó és méltóságteljes Nagy Orgonamiséjének lesz a szólistája. Az Erdődy Kamarazenekart (művészeti vezető: Szefcsik Zsolt) és a Nyíregyházi Cantemus Vegyes Kart (karigazgató: Szabó Soma) Rácz Márton vezényli, a mise szólóit Zádori Mária, Schöck Atala, Megyesi Zoltán és Kovács István énekli.

Vissza

Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.