OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. március 13., csütörtök 09:00

A Hytera támogatja a hongkongi Metro számára készülő díjnyertes TETRA projektet
    Sencsen, Kína, 2014. március 13., csütörtök (Business Wire/OTS) - A 2014-es Nemzetközi TETRA Díjak nemrégiben közzétett nyertesei között szerepelt a Hytera ügyfele, az MTR Corporation Limited, amelyet a "Best Use of TETRA for Transport" ("A TETRA (Terrestrial Trunked Radio [földi trönkölt rádió]) legjobb közlekedési célú felhasználása") elnevezésű díjjal tüntetett ki a szakértőkből álló bizottság. A díjátadási ünnepséget a TETRA Today rendezte, együttműködve a TETRA and Critical Communications Association (TETRA és Kritikus Kommunikációs Szövetség [TCCA]).

    Az MTR Corporation működteti a világ egyik legnagyobb kihasználtságú kötöttpályás gyorsvasút- és könnyűmetró-hálózatát Hongkongban. Naponta mintegy 5,1 millió utas használja az MTR metróvonalakat, és csúcsidőben 2,1 perces időközönként indulnak a szerelvények. A megbízható kommunikációs rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a hálózat mindennapos működtetésében. Az MTR már 10 éve használja a TETRA technológiát és a TETRA rendszereket, és ezúttal azt vállalta, hogy egy különálló, 800 MHz-es TETRA rendszert állít fel, amely a vonatok és állomások közti analóg rádiós rendszereket váltja majd ki hat újabb vonalon.

A technológia főbeszállítójaként a Hytera diszpécser munkaállomásokat, tartalék rögzített eszközöket, hálózatkezelő rendszereket és a vonatokba beépített rádiókat biztosít az MTR számára. Az elmúlt évben az új TETRA hálózat sikeresen vizsgázott: mintegy 140 vonatot és több mint 60 diszpécser munkaállomást szolgált ki az irányítóközpontokban, valamint egy tartalék irányítótermet is.

"A TETRA legjobb közlekedési célú felhasználása" díj is bizonyítéka annak, hogy az MTR projektje valós képet nyújt arról, mire képes a TETRA vasúti alkalmazásként. A Hytera magas minőségű termékeivel széles körű tapasztalataira támaszkodva már számos ügyfél számára biztosított vasúti célú rádiókommunikációs megoldásokat, és Kínában és külföldön is jó néhány nagyvárosban épített ki metrórendszereket kiszolgáló hálózatokat.


Amit a Hytera-ról tudni kell

Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera mára a PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált, amely a világ több mint 80 országában és régiójában szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezik.

A Hytera fontos értéknek tekinti az innovációt, és bevételének több mint 15%-át fordítja minden évben kutatás-fejlesztési célokra. A Hytera aktívan részt vesz a globális PMR szabványok kidolgozásában, és egyike annak a néhány rádiókommunikációs szolgáltató cégnek, amelyek a három legelterjedtebb digitális standard, nevezetesen a TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádió), a DMR (Digital Mobile Radio - digitális mobil rádió) és a PDT (Professional Digital Trunking - professzionális digitális trönkölés) mindegyike terén otthon van.

A Hytera igen erős nemzetközi értékesítési hálózatot hozott létre, melybe beletartozik 3 leányvállalat az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban, valamint 14 fióküzlet és 8 iroda. Világszerte 600 partnerrel működik együtt, így ügyfelei bármely igényét késedelem nélkül ki tudja elégíteni. Megalapítása óta a Hytera több mint 1000 professzionális vezeték nélküli távközlési hálózatot épített ki, és mintegy 5 millió ügyfél számára biztosított különféle távközlési megoldásokat.

Kapcsolat
Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Forrás: Hytera

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.