OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. január 3., péntek 08:55

Az Atlantis, The Palm szálloda vendégei az 'első sorból' élvezhették a világ eddigi legnagyobb tűzijátékát
    Dubaj, Egyesült Arab Emirátusok , 2014. január 3., péntek (Business Wire/OTS) - Dubaj megdöntötte a tűzijáték-világrekordot - a világ eddigi legnagyobb tűzijátékát az Atlantis, The Palm szállodában az "első sorból" élvezhették a vendégek. A Dubaj exkluzív vezető üdülőszállójában, az Atlantis Hotelben pihenő több ezer vendég lenyűgöző történelmi eseménynek lehetett szemtanúja: a korábbi világrekordnál, a Kuvait által az ország függetlenségének 50. évfordulója alkalmából rendezett tűzijátéknál jóval nagyobb szabású és látványosabb tűzijátékot élvezhettek anélkül, hogy ki kellett volna lépniük a szálloda területéről.

    A szerte a világról az eseményre érkező vendégek fantasztikus fényjátéknak lehettek tanúi: Dubaj nem bízta a véletlenre az Egyesült Arab Emirátusok 132. világrekordjának elérését: a több mint 6 percig tartó show alatt másodpercenként 1200 rakétát lőttek fel. A kifejezetten erre a célra komponált fülbemászó kísérőzene hangjaira összesen több mint 400.000 lövedék robbant bele az éjszakába. Ezzel Dubaj messze maga mögé utasította Kuvaitot, ahol mindössze 77.000 rakétát lőttek ki a korábbi tűzijáték-világrekord során.

A népszerű Sandance zenei fesztiválon világsztárok sora gondoskodott a tűzijáték kedvéért ideérkező turisták szórakoztatásáról: fellépett a Swedish House Mafia DJ Axwell-je, Emeli Sande és Paul Oakenfold is.
A gálavacsorán részt vevő hírneves vendégek a tengerpart mintegy 1,5 kilométer hosszú szakaszán kialakított elegáns szabadtéri étterem asztalainál kóstolhatták meg az ízletes fogásokat és élvezhették az élő műsort, amelynek a The Palm szálloda impozáns épülete szolgált hátteréül.

Az Atlantisba, amely nevezetes a világ néhány legemlékezetesebb ünnepségének megrendezéséről, a világ minden tájáról érkeznek vendégek, hogy részt vehessenek a szálloda által szervezett eseményeken. "Az Atlantisban megszállni Szilveszterkor hihetetlen, kivételes élmény. Idén az Atlantis, The Palm vendégei részesei lehettek a világ eddigi leghatalmasabb tűzijátékának, amely kétszerte látványosabb volt, mint a hotel megnyitásának tiszteletére rendezett show. Amellett, hogy közvetlen közelről élvezhették ezt a csodálatos fényjátékot, a vendégeink számára egyedülálló élményeket kínáló számos egyéb programunk és az osztályon felüli kiszolgálás biztosítja az Atlantis vezető pozícióját az exkluzív dubaji üdülőszállók közt" - mondta el Serge Zaalof, az Atlantis, The Palm elnök-vezérigazgatója.

További információkért az Atlantis-ról kérjük, hívja a +971 4 426 1000 telefonszámot, vagy látogasson el a atlantisthepalm.com internetes oldalra.


Amit a dubaji Atlantis, The Palm Hotelről tudni kell

Az Atlantis, The Palm a régió vezető üdülőszállója, a Pálma-sziget (The Palm Jumeira) néven ismert mesterséges dubaji szigetet védő félhold alakú hullámtörő gát középpontjában található. A 2008 szeptemberében megnyitott, óceáni tematikájú exkluzív hotel 46 hektárnyi területén számos különleges 'vizes' helyszín, köztük a 17 hektár területű Aquaventure Vízipark, és rengeteg egyéb szórakozási, sportolási és kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. Az Atlantis, The Palm ugyanakkor a régió konyhaművészeti központjának is számít: jónéhány világhírű étterem, például a Nobu és a Ronda Locatelli szolgálja ki az ínyenceket.

Fényképek/multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131231005281/en/

Kapcsolat
MÉDIAKAPCSOLAT
Dubai
Atlantis, The Palm
Shareena Ali, Mobile: (+971) 55 889 3718
shareena.ali@atlantisthepalm.com

Forrás: Atlantis, The Palm


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.