2024. április 28. vasárnap

2012. december 18., kedd 11:17

Családbarát munka vagy munkabarát család? Miért ne lehetne mindkettő?
    Budapest, 2012. december 18., kedd (OTS) - Munka kisgyermekkel program - csatlakozzon Ön is!

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Tapasztalta már
    - szülőként, hogy főnöke szerint kevésbé tudja elvégezni a munkáját, mint a gyermektelen munkavállalók?
    - vállalati vezetőként, hogy alkalmazottja fizikai jelenlétét fontosabbnak tartja a teljesítménynél?

Ha a válasz igen, és ezen változtatna, akkor a MuKi Önnek szól, hiszen az Iparfejlesztési Közalapítvány, a Victum Képzési Központ, és az Artima Kft. közös célja az, hogy a kisgyermekes szülők foglalkoztatását munkavállalói és munkaadói oldalon segítse.

2014. áprilisáig lehetőséget adunk arra, hogy a szülők és a cégek
    - részt vegyenek ingyenes képzéseinken
    - regisztráljanak családbarát adatbázisunkban
    - rugalmas munkakört keressenek, találjanak és hirdessenek meg segítségünkkel
    - rendezvényeinken munkát/ munkavállalót keressenek, és partnerként megjelenjenek.

www.munkakisgyermekkel.hu
info@munkakisgyermekkel.hu