OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 2. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. november 2., szerda 10:01

Az IKEA visszavon egyes PAX AURLAND tükrös ajtókat
    Budapest, 2011. november 2., szerda (OTS) - Az IKEA megkér minden vásárlót, aki az 12650-es számú beszállítótól származó PAX gardróbszekrényt vásárolt AURLAND tükrös ajtóval, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal a (36) 1460-31-60-as telefonszámon.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111102_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111102_002.jpg

Az IKEA arról értesült, hogy a nagyméretű tükör leválhat és leeshet, esetleg éles szilánkokra törhet. A tükör súlyos, és mivel eltörhet, a használóra veszélyt jelenthet.

Vizsgálatok során problémákat állapítottunk meg egyes PAX AURLAND tükrös ajtók esetében. Az érintett termékek az 1039 - 1048 (YYWW/ÉvHét) héten készültek. A PAX AURLAND terméknév és a gyártási hét, továbbá a beszállító száma a tükrös ajtó hátoldalának alsó szélén van feltüntetve.

Arra kérjük azokat a vásárlóinkat, akik az 12650-es számú beszállítótól származó PAX AURLAND tükrös ajtót vettek, hogy hívják az IKEA vevőszolgálatának ingyenesen hívható számát (36) 1460-31-60, ahol további tájékoztatást kapnak arra vonatkozóan, hogyan cserélhetik ki a tükrös ajtót térítésmentesen.

Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségért.További információ:

Gerőcs Vendel
PR Manager
IKEA Lakberendezési Kft.
Tel.: 460-3107
E-mail: vendel.gerocs@ikea.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.