2024. április 18. csütörtök

2003. június 25., szerda 15:47

Magyarországra érkezett a LEGO Serious Play
    Budapest, 2003. június 25., szerda (OTS-Cégvonal) - 2003. júniusától Magyarországon is legózhatnak a vállalatvezetők. Az IQ ConsultinG Kft. szolgáltatásaként már a hazai döntéshozók számára is elérhető a LEGO Serious Play (LSP) néven ismert, LEGO építőelemek használatára alapozott szervezetfejlesztő metodika. Magyarország így az első közép-kelet-európai ország, ahol a dán LEGO cég tulajdonában álló fejlesztő, az Executive Discovery LLC (USA) bemutathatta a LEGO-alapú tréningprogramokat.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
    A világhíres kockák  komoly játékként  való felhasználásával a LEGO szakemberei a 90-es évek végétől kísérleteznek. Ennek eredménye a 2002-ben megjelent LSP-metodika, amely látványos sikereit aktualitásának köszönheti. A dinamikusan változó környezet magas szintű kreativitást és alkalmazkodóképességet feltételez, ezek fejlesztése pedig túlmutat a hagyományos vállalati tréningeken. A LEGO - részben saját szervezetfejlesztési tapasztalatai alapján - felismerte, hogy a hagyományos eljárások korlátait átlépve is lehet olyan komoly és felelős témákkal foglalkozni, mint a stratégiaalkotás, a szervezeti identitás, vagy a változási hajlandóság.
    A motiváció és a képzelőerő együttese páratlanul hatékony kommunikációs rendszert eredményez. Mindez jelentősen felgyorsítja a csoportdinamikát, megsokszorozza az elhivatottságot, és megalapozza a cselekvőképességet. A speciális készletekbe csomagolt 24 kiló LEGO-val megvalósuló közös  játék  termékei pedig elsősorban nem a résztvevők által kreált modellek, hanem olyan cselekvési tervek, melyek segítségével pontosan kijelölhető a szervezeti siker útja.

Céginformáció, háttéranyagok, fényképek:
IQ ConsultinG
tel.: (1)460-0810
info@iqc.hu
www.iqc.hu/lego

Az OTS-Cégvonal anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a kibocsátó a felelős. Kérjük előfizetőinket, hogy ezeket az anyagokat minden esetben OTS-Cégvonal jelzéssel használják fel.
    (c) Copyright MTI Rt. és a mindenkori kibocsátó.
    A közlemények kizárólag a felhasználó szerkesztőségi használatára és egyéni tájékozódására szolgálnak. Az MTI Rt. engedélye nélkül tilos a szövegeket, képeket, grafikákat honlapokon változtatás nélkül felhasználni, adatbázisban tárolni, illetve harmadik fél számára bármilyen formában továbbadni. További információt a (06-1) 356-9363 telefonszámon vagy a marketing@mti.hu címen kaphat.