OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 1., péntek 10:30

A Mary Kay Magyarországon terjeszkedik, előtérbe helyezve a szépséget és a női szerepvállalást Közép-Európában
    Budapest, 2023. december 1., péntek (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc., ikonikus szépségmárka és a női szerepvállalás globális szószólója nagy izgalommal jelentette be magyarországi terjeszkedését. Ez a stratégiai lépés biztosítja a vállalat legújabb bővülését az európai piacon, ráadásul egybeesik a Mary Kay fennállásának 60. évfordulójával, hangsúlyozva a maradandó örökséget, amely páratlan vállalkozási lehetőségeket és magas minőségű bőrápolási termékeket és dekorkozmetikumokat kínál.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20231130867156/hu/

A Mary Kay Magyarország működését a Mary Kay Csehország prágai irodájából fogják felügyelni. A jelentős bővülést Prágában és Budapesten is különböző eseményekkel ünneplik meg. Ez a terjeszkedés a márka közelmúltbeli elismerésére épül: az Euromonitor International a Mary Kay-t a világon elsőszámú bőrápolási termékeket és dekorkozmetikumokat közvetlenül értékesítő márkává választotta(1).

"Mindig is fontolgattuk a magyarországi terjeszkedést, és tudjuk, hogy MOST jött el az ideje annak, hogy bemutassuk páratlan karrierlehetőségeinket és ellenállhatatlan termékeinket azen az új piacon" - mondta el Tara Eustace, a Mary Kay európai régióért felelős elnöke. "Biztos vagyok benne, hogy Edita Szaboova vezetésének és a Mary Kay rendkívül sikeres cseh és szlovák piacainak köszönhetően izgalmas és megvalósítható jövedelemszerzési lehetőségeket fogunk biztosítani a magyar nőknek."
Edita Szaboova, a Mary Kay Csehország & Szlovákia vezérigazgatója kifejezte az új piaci terjeszkedés iránti lelkesedését.

"Nagy örömmel tekintünk annak elébe, hogy erősítsük a feltörekvő női vállalkozók szerepvállalását Magyarországon, a nők életének gazdagítását szolgáló kulcsfontosságú küldetésünkkel összhangban" - mondta Szaboova. Magyarországon nagyra becsülik és támogatják a vállalkozásokat, és kutatásaink szerint a nők örömmel fogadják majd ezt az új lehetőséget a munkára, a tanulásra és arra, hogy fejlesszék saját fenntartható vállalkozásukat."

Magyarország kulturális sokszínűségét, izgalmas örökségét és dinamikus gazdaságát figyelembe véve a Mary Kary Inc. egy sor olyan kezdeményezét fog bemutatni, amelyeknek célja a magyar nők gazdasági szerepvállalásának támogatása. Ezek a kezdeményezések oktatási és mentorprogramokat, valamint az országban jelentős gazdasági befektetést foglalnak magukba.

További információért kérjük, látogasson el a Mary Kay Magyarország honlapjára: www.marykay.hu, illetve maradjon velünk kapcsolatban az Instagramon és a Facebookon.


Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen vagy az X-en (korábbi nevén Twitter).

(1) "Forrás: Euromonitor International Limited; Szépség- és Testápolás 2023-as kiadás, értékesítés kiskereskedelmi eladási áron, 2022-es adatok"

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231130867156/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.