OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. november 2., csütörtök 07:30

"Benzingőzös csodaország"
    Budapest, 2023. november 2., csütörtök (OTS) - Találóan így invitálja a látogatókat a dörgicsei Kaáli autó-motor múzeum honlapja. Az ország legnagyobb és legváltozatosabb jármű magángyűjteményét idén eddig közel 30 ezer látogató kereste fel, ami önmagában is külön csodának és rekordnak számít. A látogatható magángyűjtemények történetében hazánkban még soha nem fordult elő, hogy egy kiállítás ilyen méretű országos és nemzetközi népszerűségre tegyen szert.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231102_001.jpg

Professzor Kaáli Géza elmondása szerint sikerüknek több oka is van. Legfontosabbnak tartja a ritka, hibátlan állapotú és üzemképes járművek tematikusan elrendezett kiállítását az erre a célra kialakított épületekben. A szakszerűen megvilágított  járművekhez korhű fényképek és tárgyak kapcsolódnak. Mindez olyan nosztalgikus hangulatot teremt a múzeumban, hogy sok  látogató elérzékenyül, - tájékoztatott az alapító.

A múzeum kéthektáros, balatoni panorámával rendelkező, manikűrözött birtokon helyezkedik el. Ingyenes, védett parkolási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. A kiállítás csak előzetes regisztrációval (http://kaali.hu) tekinthető meg, csoportos szakértői tárlatvezetés mellett. Kaáli professzor amikor teheti, személyesen is üdvözli a csoportokat, bemutat egy-két ritkaságot és dedikálja a múzeumi kiadványokat.

Egyáltalán nem véletlen az sem, hogy eddig közel ezer olyan család tett látogatást, akiknek gyermekeik a Kaáli Intézetben fogantak. Ezek megható pillanatok, amelyeket minden esetben közös fotóval is megörökítenek a hálás szülők.

30 251 1360
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.