OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 31., kedd 20:30

15 képzésre lehet jelentkezni a keresztféléves felvételin az Óbudai Egyetemre
    Budapest, 2023. október 31., kedd (OTS) - Már lehet jelentkezni a 2024 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-ig dönthetik el, hogy az Óbudai Egyetem mely szakán szeretnének továbbtanulni. Az Óbudai Egyetemen meghirdetett mesterképzésekre állami ösztöndíjas helyekre is jelentkezhetnek a diákok.

    Az Óbudai Egyetem 6 kara 14 mesterképzési szakára és egy alapszakára lehet jelentkezni. Alapképzésen, pedagógiai területen Szakoktató képzés indul önköltséges formában. Mesterképzések műszaki területen: Biztonságtechnikai mérnöki, Gépészmérnöki, Kórháztechnikai és orvostechnikai mérnöki, Környezetmérnöki, Könnyűipari mérnöki, Mechatronikai mérnöki, valamint Villamosmérnöki képzés. Informatikai területhez kapcsolódóan: Adattudomány, illetve angol nyelvű Gazdaságinformatikus, Mérnökinformatikus. Gazdaságtudományi területen Marketing, valamint Vállalkozásfejlesztés (angol nyelven is), illetve Sportközgazdász szak. Pedagógiai területen: Tanári (2. és 3. féléves mérnöktanár) mesterképzésre lehet jelentkezni.

A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akiknek legalább érettségi bizonyítványuk van; állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok, akik legkésőbb 2024 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

Jelentkezni kizárólag a felsőoktatási jelentkezés online felületén, a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet. Az E-felvételi használatához regisztrálni kell az oldalon.

A jelentkezés szabályait tartalmazó Tájékoztató a Felvi.hu oldalon olvasható, jelentkezni az E-felvételin keresztül lehet 2023. november 15-ig. A ponthatárokat várhatóan 2024. január 23-án hirdetik ki.

Budapest, 2023. október 31.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.