OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. június 5., hétfő 10:45

6. alkalommal rendezik meg a Perkupai Operafesztivált
    Budapest, 2023. június 5., hétfő (OTS) - Június 9-11. között immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Perkupai Operafesztivál Borsod vármegyében. A háromnapos rendezvénysorozat idén is különleges zenei élményekkel, nemzetközileg elismert sztárvendégekkel és ingyenes programokkal és gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

    A fesztivált június 9-én az idén 60 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye nyitja meg a Perkupai Református templomban. A rendezvény második napján fellép Paár Julcsi énekesnő Kerekerdő mesekoncert formációja, és Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház művésze is koncertet ad. Az operagála idei sztárvendége, a világhírű mezzoszoprán, Komlósi Ildikó mellett fellépnek az Állami Operaház művészei is: Szegedi Csaba bariton, Brassói-Jőrös Andrea szoprán és Bartos Barna tenor.

Szegedi Csaba operaénekes, a fesztivál alapítója elmondta, hogy csapatával évek óta egy olyan hagyomány megteremtésén dolgozik, amely programjaival, valamint nemzetközileg és országosan is elismert közreműködőivel a legmagasabb művészi minőséget hozza el a térség lakói és az ide látogatók számára. "Egyik legfontosabb törekvésünk, hogy a kulturális értékeink mindenki számára elérhetővé válhassanak, ezért minden program ingyenesen látogatható. Hiszek benne, hogy a Perkupai Operafesztivál egy olyan nemes ügy, amely minden figyelmet és támogatást megérdemel."

A fesztivál részletes programja elérhető a www.perkupaioperafesztival.hu oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.