OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 28., kedd 11:00

Technológiai fejlesztés a TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft. Rákóczibányai fióktelepén.
    Budapest, 2023. március 28., kedd (OTS) - 2023 tavaszán sikeresen zárult a TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft. technológiai fejlesztést célzó projektje Rákóczibányán. A projekt keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, megújuló energiaforrás alkalmazása illetve tanácsadási, nyelvi képzési szolgáltatások igénybevétele valósult meg, amelyek hozzájárulnak a társaság válságálló működéséhez és fejleszti annak alkalmazkodóképességét. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósult meg, 69,28 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás segítségével.

    A projekt, a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával, a GINOP Plusz-1.2.3-21, "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban" című felhívás keretében valósult meg.

Kedvezményezett: TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft.

Megvalósítás helyszíne: 3151 Rákóczibánya Bánya telep 044. hrsz.

A fejlesztés célja a társaság tevékenységébe tartozó, csarnok-, ipari építmények és vasút építéshez kapcsolódó munkafolyamatok illetve technológia fejlesztése a régióban.

A fejlesztés eredményeként építőipari mini-, midigépek, adapterek és kiegészítők beszerzése valósult meg, amelyek segítségével a társaság szélesebb körben és hatékonyabban ki tudja elégíteni a vevői igényeket.

Megvalósított technológiai fejlesztések: teleszkópos-derékcsuklós és gumihevederes rakodógép, gumiláncos minikotró, útkarbantartó adapter, betonkeverő-, fix és dönthető rézsükanalak; tolólap; forgólézer szintező; illetve lézeres szintvezérlő beszerzése. Az eszközök szűk helyen történő munkavégzést és speciális munkafázisokat biztosítanak.

A projekt keretében megújuló energiaforrást hasznosító technológiaként levegő-víz hőszivattyús rendszer telepítésére került sor Rákóczibányán a csarnoképületben. A vállalatirányítás és üzleti modell fejlesztését marketing tanácsadás és nyelvi képzés támogatta. A beruházás hozzájárult a modern technológiai háttér megteremtéséhez, üzleti és termelési folyamatok megújításához, továbbá a hazai gazdaság növekedéséhez valamint a területi egyenlőtlenségek mérsékléséhez.

A projektről bővebb információt http://www.trucktor.hu/ oldalon olvashatnak.

További információ:
Kosztolánszki Tamás
trucktor@trucktrio.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.