OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. december 14., szerda 09:12

Megkezdi a termelést az INETON Kft. betonelemgyártó üzeme
    Budapest, 2022. december 14., szerda (OTS) - Az INETON Kft. világszínvonalú betonelemgyártó üzemet létesített Közép-Magyarországon, a Pest megyei Alsónémediben azzal a céllal, hogy magas minőségű előregyártott betonelemeket szolgáltasson az építőipar számára.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221214_001.jpg

Kihasználva az IPAR 4.0 vívmányait, a vállalat az új üzemében automatizált gépsorokat telepített vasbeton födém és falelemek gyártására, valamint betonacél feldolgozásra. Emellett az INETON Kft. budapesti központjában létrehoztak egy, a professzionális működtetéshez szükséges digitális tervező és gyártáselőkészítő csoportot is. A teljes értéklánc nyomon követése BIM technológiával történik a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, egészen a szerkezetek összeszereléséig.

Az INETON Kft. a gyártás megindítása mellett a Magyarországon ma még nem elterjedt termékek fejlesztésén dolgozik, például korszerű beton homlokzati rendszerek, térelem megoldások, hűtő-fűtő mennyezetek, látszóbeton lépcső és balkon elemek. A vállalat a korszerű betonelem termékek bevezetésével az építőiparban jelentős termelési hatékonyságnövekedést ígér.

A gépsorok beüzemelése és a próbagyártások 2023 márciusában kezdődnek.

Az INETON Kft.-ről bővebb információk a www.ineton.com oldalon találhatók.

További információk:
CÍM: 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7., B9 épület, 1. emelet
EMAIL: info@ineton.com,  marketing@ineton.com
TELEFON: +36 1 319 7563
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.