OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 9., kedd 16:30

Legyen minden nap a biztonságos internet napja!
    Budapest, 2021. február 9., kedd (OTS) - Ötből egy gyerek nem érzi magát biztonságban az interneten, derül ki az InternetMost nevű kutatásból.

    Bár manapság a gyerekek együtt nőnek fel a digitális technológiákkal, kíváncsiságuk és felelősségtudatuk hiánya miatt könnyen válhatnak kiberbűnözők áldozataivá. Az online biztonság kialakításában hatalmas felelőssége van a szülőknek is, ezért az ESET szakértői 4 gondolatébresztő tanácsot fogalmaztak meg, amelyek az alábbi linken kattinthatóak: https://www.eset.com/hu/hirek/legyen-minden-nap-a-biztonsagos-internet-napja-2021/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.