2021. február 9., kedd 16:30

Legyen minden nap a biztonságos internet napja!
    Budapest, 2021. február 9., kedd (OTS) - Ötből egy gyerek nem érzi magát biztonságban az interneten, derül ki az InternetMost nevű kutatásból.

    Bár manapság a gyerekek együtt nőnek fel a digitális technológiákkal, kíváncsiságuk és felelősségtudatuk hiánya miatt könnyen válhatnak kiberbűnözők áldozataivá. Az online biztonság kialakításában hatalmas felelőssége van a szülőknek is, ezért az ESET szakértői 4 gondolatébresztő tanácsot fogalmaztak meg, amelyek az alábbi linken kattinthatóak: https://www.eset.com/hu/hirek/legyen-minden-nap-a-biztonsagos-internet-napja-2021/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.