OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 15., csütörtök 09:00

Elsőként vezeti be a fogyasztók számára is elérhető raklapos házhozszállítást a Palletways Magyarország
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OTS) - A Palletways Európa legnagyobb és leggyorsabban növekedő raklapos szállítmányozási hálózata - a dél-afrikai központú Imperial Logistics vállalatcsoport tagja - 2020 októberében elindítja az iparágban első, kifejezetten házhozszállításhoz kínált raklapos szolgáltatását.

    A jelentősen megnövekedett online vásárlási trendekre reagáló, első sorban vállalati ügyfeleknek kínált, de magánszemélyek számára is elérhető Pallets to Consumers (Raklapok a Fogyasztóig, P2C) szolgáltatás célja, hogy a kiskereskedők nagy méretű termékek esetén is biztosítani tudják a rendelések házhozszállítását.

A Palletways 2018 októberében kezdte meg a munkát a magyar piacon. Az elmúlt két évben összesen több mint 180 ezer raklapot mozgatott a magyar hálózat, akik ősztől már a román és bolgár piacokat is kiszolgálják.

További információk: https://hu.palletways.com/hu
Sajtókapcsolat: palletways@probako.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.