2020. október 15., csütörtök 09:00

Elsőként vezeti be a fogyasztók számára is elérhető raklapos házhozszállítást a Palletways Magyarország
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OTS) - A Palletways Európa legnagyobb és leggyorsabban növekedő raklapos szállítmányozási hálózata - a dél-afrikai központú Imperial Logistics vállalatcsoport tagja - 2020 októberében elindítja az iparágban első, kifejezetten házhozszállításhoz kínált raklapos szolgáltatását.

    A jelentősen megnövekedett online vásárlási trendekre reagáló, első sorban vállalati ügyfeleknek kínált, de magánszemélyek számára is elérhető Pallets to Consumers (Raklapok a Fogyasztóig, P2C) szolgáltatás célja, hogy a kiskereskedők nagy méretű termékek esetén is biztosítani tudják a rendelések házhozszállítását.

A Palletways 2018 októberében kezdte meg a munkát a magyar piacon. Az elmúlt két évben összesen több mint 180 ezer raklapot mozgatott a magyar hálózat, akik ősztől már a román és bolgár piacokat is kiszolgálják.

További információk: https://hu.palletways.com/hu
Sajtókapcsolat: palletways@probako.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.