OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. október 14., szerda 09:00

A Magyar Olimpiai Bizottság tagja lett dr. Mihalik Zsuzsa, az AYCM SportPass alapító ügyvezetője
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OTS) - Óriási megtiszteltetés érte a magyar szabadidősport legnagyobb szolgáltatója, az AYCM SportPass ügyvezetőjét, dr. Mihalik Zsuzsát, aki a Magyar Olimpiai Bizottság tagja lett.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201014_001.jpg

A Magyar Olimpiai Bizottság büszke azokra az értékekre, melyet az olimpiai eszme képvisel: egymás tisztelete, elfogadása, a teljesítmény megbecsülése, sportszerűség, tiszta játék. A MOB és tagjainak feladata, hogy a mindennapi tevékenységükkel ezeket az eszméket az egész társadalom számára tartalommal töltsék meg.
Az All You Can Move tevékenységével igyekszik az ötkarikás értékrendet minden egyes Klubtagjához eljuttatni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.