2020. október 14., szerda 09:00

A Magyar Olimpiai Bizottság tagja lett dr. Mihalik Zsuzsa, az AYCM SportPass alapító ügyvezetője
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OTS) - Óriási megtiszteltetés érte a magyar szabadidősport legnagyobb szolgáltatója, az AYCM SportPass ügyvezetőjét, dr. Mihalik Zsuzsát, aki a Magyar Olimpiai Bizottság tagja lett.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201014_001.jpg

A Magyar Olimpiai Bizottság büszke azokra az értékekre, melyet az olimpiai eszme képvisel: egymás tisztelete, elfogadása, a teljesítmény megbecsülése, sportszerűség, tiszta játék. A MOB és tagjainak feladata, hogy a mindennapi tevékenységükkel ezeket az eszméket az egész társadalom számára tartalommal töltsék meg.
Az All You Can Move tevékenységével igyekszik az ötkarikás értékrendet minden egyes Klubtagjához eljuttatni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.