OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. szeptember 5., csütörtök 10:42

Idén is egy jó ügy mellé állt az All You Can Move!
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OTS) - 7,5 millió Ft-tal járult hozzá a Szent János Kórház Gyermeksebészeti Osztályán fekvő kis betegek gyógyulásához!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190905_001.jpg

Az idén ősszel 20 éves All You Can Move SportPass 2019-ben a Szent János Kórház dr. Mona Tamás által vezetett Gyermeksebészeti osztályát támogatja adományával, remélve, hogy ezzel egy kicsit hozzá tud járulni a kis betegek gyógyulásához. Az osztályon dolgozó orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak 50 db AYCM SportPasst osztottak ki, melyet év végéin térítésmentesen használhatnak a munkatársak az ország 900 különböző sportlétesítményében. A kártyával rengeteg mozgásformát ki lehet próbálni. A hagyományos úszás/torna/fitness mellett golfozni, wakeboardozni, táncolni, sőt, még baltát dobálni is lehet. Tavaly a Heim Pál kórház részesült hasonló adományban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.