2019. szeptember 5., csütörtök 10:42

Idén is egy jó ügy mellé állt az All You Can Move!
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OTS) - 7,5 millió Ft-tal járult hozzá a Szent János Kórház Gyermeksebészeti Osztályán fekvő kis betegek gyógyulásához!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190905_001.jpg

Az idén ősszel 20 éves All You Can Move SportPass 2019-ben a Szent János Kórház dr. Mona Tamás által vezetett Gyermeksebészeti osztályát támogatja adományával, remélve, hogy ezzel egy kicsit hozzá tud járulni a kis betegek gyógyulásához. Az osztályon dolgozó orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak 50 db AYCM SportPasst osztottak ki, melyet év végéin térítésmentesen használhatnak a munkatársak az ország 900 különböző sportlétesítményében. A kártyával rengeteg mozgásformát ki lehet próbálni. A hagyományos úszás/torna/fitness mellett golfozni, wakeboardozni, táncolni, sőt, még baltát dobálni is lehet. Tavaly a Heim Pál kórház részesült hasonló adományban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.