OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. május 26. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 28., péntek 10:46

2 millió hívás- csúcsot döntött a 1818 Kormányzati Ügyfélvonal 2018-ban.
    Budapest, 2018. december 28., péntek (OTS) - A 13 éve működő telefonos és elektronikus ügyfélszolgálat az ügyfelektől érkező éves megkeresésszám soha nem látott rekordját döntötte meg idén, 2018. december 18-án elérte a 2.000.000 darab hívásszámot. Az Ügyfélvonal az indulásakor még csak évi pár százezer ügyfélmegkeresést kezelt. A kétmilliomodik telefonáló Máté Lívia (nevének megjelenítéséhez hozzájárult) volt, aki Cégkapu regisztrációt kezdeményezett egy gazdálkodó szervezet ügyvezetőjének meghatalmazottjaként és érdeklődött, hogy a sikeres regisztráció érdekében milyen adatokat és dokumentumokat kell csatolnia.

    A 1818 Kormányzati Ügyfélvonal szerteágazó szolgáltatást nyújt az év minden napján 24 órában, 7 csatornán keresztül az állampolgárok, vállalkozások és költségvetési szervek részére. Kiemelt feladata a gyors, pontos és naprakész tájékoztatás, telefonos és elektronikus segítségnyújtás a közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatban. Az Ügyfélvonal fontos szerepet tölt be az elektronikus közigazgatás elterjesztésében, valamint a digitális szolgáltatások használatának támogatásában.

A 1818 szakmai kompetenciája kiterjed minden államigazgatási ügyre, tájékoztatást ad közel 2500 kormányablak ügyben és támogatást nyújt 600 elektronikus ügytípus használatával kapcsolatban is (Ügyfélkapu, Cégkapu, eSZJA, e-Beszámoló, Földhivatal online felülete stb.).
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.