OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 16. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 9., péntek 09:15

Fenntartható munkahelyi közlekedési projekt - Sajtótájékoztató
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OTS) - Közlekedéstervező cégek, szolgáltatók, kutatóintézetek és egyetemek képviselői gyűlnek össze 2018. november 19-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, hogy a MOVECIT projekt keretében a fenntartható munkahelyi közlekedés problémáira keressenek innovatív megoldásokat.

    A MOVECIT projekt keretében fenntartható mobilitással foglalkozó tematikus workshop-ot rendezünk, melyhez kapcsolódóan tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit a sajtótájékoztatóra, mely során bemutatjuk a projekt során önkormányzatok és egyéb közintézmények részére kidolgozott munkahelyi mobilitási terveket és innovatív intézkedéseket.

A sajtótájékoztató tervezett időpontja: 2018. november 19, 09:30-09:50

A sajtótájékoztató tervezett helyszíne: 1111 Budapest, Stoczek utca 2.

A workshopon előadással tervezetten megjelenő intézmények: GreenGo, e-Mobi, Kantaa, BME, Közlekedéstudományi Intézet, Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata

A meghívottak köre: országos és helyi sajtó képviselői, közlekedési szakemberek, közlekedési szolgáltatók, kutatóintézetek, egyetemek képviselői, szakma iránt érdeklődők

A MOVECIT projekt részleteiről további információ a projekt honlapján található:
http://www.interreg-central.eu/Content.Node/MOVECIT.html

A CE25 MOVECIT projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.