2018. november 9., péntek 09:15

Fenntartható munkahelyi közlekedési projekt - Sajtótájékoztató
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OTS) - Közlekedéstervező cégek, szolgáltatók, kutatóintézetek és egyetemek képviselői gyűlnek össze 2018. november 19-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, hogy a MOVECIT projekt keretében a fenntartható munkahelyi közlekedés problémáira keressenek innovatív megoldásokat.

A MOVECIT projekt keretében fenntartható mobilitással foglalkozó tematikus workshop-ot rendezünk, melyhez kapcsolódóan tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit a sajtótájékoztatóra, mely során bemutatjuk a projekt során önkormányzatok és egyéb közintézmények részére kidolgozott munkahelyi mobilitási terveket és innovatív intézkedéseket.

A sajtótájékoztató tervezett időpontja: 2018. november 19, 09:30-09:50

A sajtótájékoztató tervezett helyszíne: 1111 Budapest, Stoczek utca 2.

A workshopon előadással tervezetten megjelenő intézmények: GreenGo, e-Mobi, Kantaa, BME, Közlekedéstudományi Intézet, Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata

A meghívottak köre: országos és helyi sajtó képviselői, közlekedési szakemberek, közlekedési szolgáltatók, kutatóintézetek, egyetemek képviselői, szakma iránt érdeklődők

A MOVECIT projekt részleteiről további információ a projekt honlapján található:

A CE25 MOVECIT projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.