2018. november 9., péntek 09:15

Fenntartható munkahelyi közlekedési projekt - Sajtótájékoztató
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OTS) - Közlekedéstervező cégek, szolgáltatók, kutatóintézetek és egyetemek képviselői gyűlnek össze 2018. november 19-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, hogy a MOVECIT projekt keretében a fenntartható munkahelyi közlekedés problémáira keressenek innovatív megoldásokat.

    A MOVECIT projekt keretében fenntartható mobilitással foglalkozó tematikus workshop-ot rendezünk, melyhez kapcsolódóan tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit a sajtótájékoztatóra, mely során bemutatjuk a projekt során önkormányzatok és egyéb közintézmények részére kidolgozott munkahelyi mobilitási terveket és innovatív intézkedéseket.

A sajtótájékoztató tervezett időpontja: 2018. november 19, 09:30-09:50

A sajtótájékoztató tervezett helyszíne: 1111 Budapest, Stoczek utca 2.

A workshopon előadással tervezetten megjelenő intézmények: GreenGo, e-Mobi, Kantaa, BME, Közlekedéstudományi Intézet, Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata

A meghívottak köre: országos és helyi sajtó képviselői, közlekedési szakemberek, közlekedési szolgáltatók, kutatóintézetek, egyetemek képviselői, szakma iránt érdeklődők

A MOVECIT projekt részleteiről további információ a projekt honlapján található:
http://www.interreg-central.eu/Content.Node/MOVECIT.html

A CE25 MOVECIT projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.