OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. október 31., szerda 15:15

Csíksomlyói passió a Duna Televízió műsorán
    Budapest, 2018. október 31., szerda (OTS) - A Duna Televízió műsorán november első napján 20.05-től a Vidnyánszky Attila által rendezett és Zsuráfszky Zoltán által koreografált Csíksomlyói passió előadását láthatják a nézők a csíksomlyói Nyeregből. Ezt megelőzően a Csíksomlyói passió -Az előkészületek a kulisszák mögé enged bepillantást az érdeklődőknek 19.30-tól. Pénteken pedig a Fölszállott a páva - A Döntők Döntője című népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor hatodik évadának második felvezető adását nézhetik meg szintén a Duna Televízión 19.30-as kezdettel.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181031_001.jpg

A hétvégén több - a Magyar Média Mecenatúra támogatásával készült - filmet is megtekinthetnek a Duna Televízió, illetve az M5 csatorna nézői. Szombaton 19.30-tól a Hunnovációk című magyar ismeretterjesztő filmet láthatják az M5 műsorán a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, vasárnap a Duna Televízión pedig 18.35-től az Egy olasz diplomata a magyar viharban című Eckhardt Balázs 1956-tal foglalkozó dokumentumfilmjét nézhetik meg, melynek a központjában Fabrizio Franco áll, aki a forradalom idején a szürke hivatalnokszerep helyett gondoskodott az itt tartózkodó olaszok biztonságáról. Ezt követően 19.45-től látható ugyancsak a Duna Televízión a 2018-as Trezor című magyar történelmi film, thriller, amely 1956 novemberében, napokkal a szabadságharc bukása után a belügyminisztérium földalatti trezorjában játszódik.

Aki napjaink zenéjével töltené a hétvégét, az M2 Petőfi TV műsorán talál kedvére valót. A Jazz Akusztikban szombaton 22.45-től Malek Andrea Soulistic zenél. Közvetlenül utánuk az Akvárium Stage Pass adásában a Skyline Volt Fesztiválon adott koncertjét láthatják.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.