OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 27., kedd 11:45

Sajtómeghívó
    Budapest, 2018. február 27., kedd (OTS) - A budapesti Osztrák Nagykövetség és az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem meghívja a sajtó munkatársait Dr. Karin Kneissl, az Osztrák Köztársaság Európáért, integrációért és külügyekért felelős szövetségi minisztere "A földrajz visszatérése" című előadására.

    Bevezető: Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere
Helyszín: Andrássy Egyetem Budapest, Tükörterem
Időpont: 2018. március 1., csütörtök, 15:30
Sajtóregisztráció: pressestelle@andrassyuni.hu
További információ: https://www.andrassyuni.eu/veranstaltungen/vortrag-von-frau-karin-kneissl-aussenministerin-der-republik-osterreich.html
Nyelv: német, magyar-angol szinkrontolmácsolással

Köszöntőt mond: Prof. Dr. Dietmar Meyer rektor és Elisabeth Ellison-Kramer, az Osztrák Köztársaság nagykövete.

Moderátor: Dr. Ferdinand Trauttmansdorff nagykövet, Andrássy Egyetem Budapest
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.